Filter
Sarjana Muda Sastera
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 53 Sarjana Muda Sastera dalam Perniagaan 2019/2020

Salah satu darjah yang paling biasa ijazah yang dianugerahkan kepada pelajar-pelajar hari ini adalah Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA). Ijazah ini biasanya diberikan kepada pelajar yang telah menghabiskan masa selama empat tahun belajar sesuatu subjek. Kadang-kadang ia adalah berkaitan dengan seni liberal. Masa yang lain, subjek yang berkaitan lebih kepada sains. Kemudian, terdapat senario di mana bidang kajian melibatkan kedua-dua penekanan.

Apakah BA dalam perniagaan? Ini adalah program popular bagi mahasiswa yang berminat untuk berjaya dalam dunia korporat. Dalam pendidikan anda, anda akan mempelajari alat-alat yang diperlukan untuk sebuah organisasi perniagaan untuk berjaya. Kursus meliputi pentadbiran, perakaunan, kewangan, pemasaran, dan banyak lagi. Terdapat banyak program-program yang disediakan untuk pelajar-pelajar yang ingin belajar di luar negara. Ini membolehkan mereka untuk menyelesaikan sebahagian daripada ijazah mereka di negara lain dan mendapat pengalaman perniagaan antarabangsa.

Terdapat beberapa faedah untuk memperoleh Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam perniagaan. Sebaik sahaja anda lulus, anda akan mempunyai kemahiran untuk bekerja dalam pelbagai kapasiti bagi syarikat-syarikat di seluruh dunia. Berdasarkan tugas-tugas yang anda suka yang paling, anda boleh memilih kawasan untuk pakar dalam. Anda juga mempunyai fleksibiliti yang lebih apabila ia datang untuk memilih kerjaya.

Kos program BA berbeza-beza bergantung kepada sekolah anda memilih dan berapa lama anda belajar. Cara terbaik adalah untuk menyelidik kos dengan universiti yang anda berminat untuk menghadiri.

Sebaik sahaja anda lulus dengan Ijazah Sarjana Muda Sastera anda di perniagaan, anda akan layak untuk bekerja untuk syarikat-syarikat di seluruh dunia. Anda boleh bekerja dalam bidang pentadbiran, pemasaran, jualan, kewangan, atau perakaunan. Ramai orang-orang seperti yang pelbagai pilihan kerjaya yang ada pada mereka.

 

Jika anda berminat untuk mengikuti pengajian ijazah sarjana muda ini popular, maka ia adalah terbaik untuk mencari program yang sesuai untuk anda. Anda boleh penyelidikan pilihan dalam talian untuk mencari satu yang memenuhi keperluan anda. Carian untuk program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

53 Hasil dalam Perniagaan

Arden courses at GISMA

Ijazah Sarjana Perniagaan (Pemasaran) dalam BA (Kepujian) akan membantu anda membangunkan pemahaman anda tentang dunia perniagaan sambil mengkhususkan pemasaran. Kursus i ... [+]

BA (Kepujian) Perniagaan (Pemasaran)

Ijazah Sarjana Perniagaan (Pemasaran) dalam BA (Kepujian) akan membantu anda membangunkan pemahaman anda tentang dunia perniagaan sambil mengkhususkan pemasaran. Kursus ini akan melengkapkan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran khusus untuk perancangan pemasaran, strategi, dan komunikasi yang akan membawa mereka menjadi profesional teratas dalam pemasaran sementara juga memperoleh asas pengetahuan yang kukuh dalam perniagaan.

Anda akan memperoleh kepakaran yang diperlukan untuk menjadi bahagian penting organisasi anda, memberi kepakaran kepada pasukan pengurusan anda, menyokong keputusan yang berkesan, menarik pelanggan dan memahami pasaran dalam industri pilihan anda. Program ini akan memberi anda pemahaman praktikal mengenai konsep pemasaran utama, dan sebagai hasilnya, anda akan dapat memberi respons kepada keperluan perniagaan yang berbeza di dalam bidang pemasaran dalam pelbagai konteks.... [-]

Jerman Berlin
November 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Arden University

Arden University BA (Hons) dalam talian Arden University ... [+]

Gambaran Keseluruhan Kursus

Arden University BA (Hons) dalam talian Arden University

Mod pembelajaran fleksibel Arden membolehkan anda mengembangkan perniagaan anda dan pengetahuan undang-undang di sekitar komitmen anda yang sedia ada. Program ini akan melengkapkan anda dengan pemahaman yang baik yang diperlukan untuk menjadi aset kepada kepimpinan perniagaan, dan membantu membawa anda lebih dekat dengan matlamat kerjaya anda.

Pelbagai program yang ditawarkan oleh Arden mempunyai tumpuan yang kuat terhadap kebolehpasaran, kemahiran praktikal, dan kejayaan kerjaya. Program ini telah dibangunkan untuk membantu anda menginspirasi dan mengurus perubahan dalam perniagaan anda, dengan tumpuan khusus terhadap undang-undang UK dan sistem perundangan.... [-]

United Kingdom Coventry
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Waldorf University

Bermimpi kerjaya korporat yang berjaya? Adakah pemacu menjadi pemilik perniagaan kecil? Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Perniagaan di Waldorf menawarkan pelbagai peluan ... [+]

Bermimpi kerjaya korporat yang berjaya? Adakah pemacu menjadi pemilik perniagaan kecil? Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Perniagaan di Waldorf menawarkan pelbagai peluang kerjaya. Anda akan memilih tumpuan khusus kursus dalam salah satu daripada tiga bidang: Pengurusan, Pemasaran atau Kewangan / Perbankan. Kami percaya kelas kecil dengan perhatian peribadi dari profesor yang berkelayakan yang menggunakan pembelajaran secara langsung, interaktif dan kaedah mengajar kreatif yang menekankan pemikiran kritikal. Ijazah dalam Perniagaan dari Waldorf University boleh membantu anda memperoleh kemahiran yang anda perlukan untuk membezakan diri anda daripada purata lulusan perniagaan!

Jabatan Perniagaan... [-]
Amerika Syarikat Forest City
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
HELBUS

Di HELBUS Helsinki School of Business, anda kini boleh memperolehi Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Perniagaan dan Pengurusan - ijazah pada kadar yang pantas semasa bela ... [+]

Di HELBUS Helsinki School of Business, kini anda boleh memperolehi Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Perniagaan dan Pengurusan di peringkat pantas semasa belajar di persekitaran antarabangsa. Terdapat banyak sebab mengapa kami percaya bahawa kami menawarkan pendidikan perniagaan sarjana yang paling menarik di Finland. Berikut adalah beberapa daripada mereka:

Pengalaman pelajar adalah teras kepada apa yang kami berikan untuk memberikan pengalaman pembelajaran peribadi untuk pelajar kami. Kakitangan kami bersahabat dan bangga menyokong pelajar sepanjang perjalanan akademik mereka daripada membimbing pemohon untuk aktiviti graduasi dan alumni.Kursus disampaikan oleh pasukan inspirasi pengajar antarabangsa kami yang kebanyakannya mempunyai PhD dan pengalaman pengajaran yang luas dalam bidang kepakaran mereka. Persekitaran pembelajaran kami adalah menarik dan interaktif dan bertujuan mencabar pemikiran anda dan membina keyakinan anda untuk semua usaha masa depan anda.Walaupun anda akan belajar di Finland, anda akan mendapat ijazah Sarjana Muda Sastera (Kepujian dalam Perniagaan dan Pengurusan) dari University of Northampton (UoN), sebuah universiti terkenal di England dengan akar yang dating ke abad ke-13. UoN bangga kerana telah mencapai 95% tingkat kebolehpasaran graduannya selama lima tahun yang lalu dan telah dianugerahkan standard Emas untuk Rangka Kerja Pengajaran Cemerlang di UK.Semua kajian akan dihantar dan dinilai dalam Bahasa Inggeris, yang akan memberi anda asas yang kukuh untuk kerjaya dalam perniagaan antarabangsa.Program pengajian sangat sengit, tetapi anda juga akan dapat melihat perkembangan teratur dalam pelajaran anda. Keseluruhan Sarjana Muda akan mengambil masa enam syarat untuk diselesaikan. Memandangkan terdapat tiga syarat setiap tahun akademik, ia akan mengambil masa dua tahun kalendar untuk menyiapkan pengajian tiga tahun dalam program... [-]
Finland Helsinki
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Breda University of Applied Sciences

Pernahkah anda tertanya-tanya bagaimana konsep media yang hebat berfungsi? Adakah anda berminat dengan trend media terkini? Adakah anda ingin tahu tentang membuat produk ... [+]

Pernahkah anda tertanya-tanya bagaimana konsep media yang hebat berfungsi? Adakah anda berminat dengan trend media terkini? Adakah anda ingin tahu tentang membuat produk media sendiri? Di Breda University of Applied Sciences , anda boleh menemui dunia media.

Adakah anda ingin mempelajari segala-galanya tentang penggunaan, struktur dan aplikasi media seperti televisyen, radio, acara, iklan luar, pemasaran dalam talian dan pemasaran berasaskan data? Datang dan belajar Pengurusan Media dan Hiburan Antarabangsa dan anda akan belajar untuk membangunkan konsep, program dan produksi yang berorientasikan pasaran, menggunakan teknik media dan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT).

Gambaran keseluruhan kajianBerasaskan berasaskan, disambungkan ke industri... [-]
Belanda Breda
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NBS Northern Business School

Program Sarjana Paruh waktu Pentadbiran Perniagaan adalah kursus pengajian terakreditasi, yang diluluskan oleh negara di Universiti Wismar, Universiti Sains Gunaan - Tekn ... [+]

Program Sarjana Paruh waktu Pentadbiran Perniagaan adalah kursus pengajian terakreditasi, yang diluluskan oleh negara di Universiti Wismar, Universiti Sains Gunaan - Teknologi, Perniagaan dan Reka Bentuk. Dengan Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA) dari Wismar University of Applied Sciences, prospek pekerjaan juga sangat baik, terutamanya kerana tawaran beberapa cawangan pengkhususan dan bidang yang berkaitan dengan bidang pekerjaan permohonan.

Program ini ditawarkan di NBS dalam dua model masa, sepenuh masa pada siang hari untuk graduan sekolah menengah dan lulusan sekolah menengah dan pada malam hari Jumaat dan Sabtu untuk para profesional dan perantis.

Pilihan kerjaya

Ijazah sarjana muda dalam pentadbiran perniagaan menawarkan pelbagai peluang pembangunan profesional dan peribadi. Oleh kerana kandungan yang disediakan, anda akan dapat menyelesaikan masalah perniagaan selepas menyelesaikan pelajaran anda.... [-]

Jerman Hamburg
Permintaan Maklumat
Jerman
Sambilan
8 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gulf College Oman

Ijazah ini menggabungkan pelbagai kemahiran teknikal, analitik dan matematik yang luas. Ijazah ini sesuai untuk pelajar dengan minat yang mendalam terhadap faktor-faktor ... [+]

Gambaran keseluruhan

Ijazah ini menggabungkan pelbagai kemahiran teknikal, analitik dan matematik yang luas. Ijazah ini sesuai untuk pelajar dengan minat yang mendalam terhadap faktor-faktor yang mempengaruhi ekonomi secara amnya dan organisasi perniagaan khususnya. Matlamat utama anugerah ini adalah untuk menghasilkan lulusan yang proaktif dan holistik dengan kemahiran dan pengetahuan yang memadai tentang aspek perniagaan ekonomi dan bidang perniagaan fungsional. Di samping itu, kajian mengenai mikroekonomi yang digunakan, memberi tumpuan kepada kelakuan firma dan makroekonomi, menganalisis ekonomi secara keseluruhan, menguatkan pemahaman perniagaan dan meletakkan asas untuk peranan pengurusan.... [-]

Oman Seeb
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of York

Kami akan melengkapkan anda untuk menjadi pengamal pengurusan holistik, akal, inovatif dan reflektif, dapat mengenal pasti dan membangunkan ciri khusus anda sendiri. Anda ... [+]

Gambaran keseluruhan

Dalam ekonomi global yang dinamik dan saling berkaitan, peranan pengurusan tidak pernah menjadi lebih penting.

Kami akan melengkapkan anda untuk menjadi pengamal pengurusan holistik, akal, inovatif dan reflektif, dapat mengenal pasti dan membangunkan ciri khusus anda sendiri. Anda akan bererti secara digital dan bersifat digital, kukuh dan beretika, sensitif terhadap kepelbagaian dan dapat disesuaikan dengan sepenuhnya: pembuat keputusan yang dapat mengatasi tuntutan tempat kerja abad ke-21.

Ijazah yang luas ini akan memperkenalkan anda kepada teori dan amalan pengurusan canggih, dengan pelbagai modul khusus untuk dipilih. Dengan struktur yang lebih fleksibel daripada BSc bersamaan, anda boleh menyesuaikan kursus anda agar sesuai dengan minat anda.... [-]

United Kingdom York
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Leeds Trinity University

Ijazah Perakaunan dan Perniagaan kami direka untuk memberikan anda fleksibiliti untuk membentuk masa depan anda sendiri yang berjaya. Kami akan memberikan anda pengetahua ... [+]

Ijazah ini akan memberikan anda pengetahuan yang penting dan kemahiran yang anda perlukan untuk maju dalam perakaunan dan persekitaran pengurusan kewangan. Kami Perakaunan dan Perniagaan ijazah direka untuk memberikan anda fleksibiliti untuk membentuk masa depan anda sendiri yang berjaya. Kami akan memberikan anda pengetahuan yang penting dan kemahiran yang anda perlukan untuk maju dalam perakaunan dan persekitaran pengurusan kewangan. Di samping itu, anda akan mendapat asas yang kukuh dalam prinsip-prinsip perniagaan utama, termasuk gambaran keseluruhan fungsi pengurusan teras, operasi, ekonomi, pemasaran, isu-isu undang-undang dan persekitaran perniagaan luaran.

Jika anda mempunyai tempat anda ditetapkan untuk menjadi seorang akauntan profesional, kami tahu yang belajar tidak berhenti dengan ijazah anda. Anda akan perlu untuk melengkapkan kelayakan profesional dengan organisasi seperti Persatuan Akauntan Bertauliah (ACCA), Badan global untuk akauntan profesional. Kami mahu membantu anda untuk kerjaya anda dengan lebih cepat, jadi kami telah mereka bentuk modul kami selaras dengan ACCA supaya anda boleh mendapatkan kredit ke arah kelayakan ACCA anda sementara anda belajar, memberikan anda pengecualian maksimum terhadap peperiksaan profesional anda. * Belajar Perakaunan dan Perniagaan di Leeds Universiti Trinity akan meluaskan pilihan kerjaya anda. Akauntan bertauliah? Kerjaya pengurusan tradisional? Pilihan akan menjadi milik anda.... [-]

United Kingdom Leeds
Og 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ulearn

Perniagaan BA (Hons) Arden tersedia untuk belajar dengan Tahun Asas yang bersepadu. Dididik selama empat tahun, program ini adalah sempurna untuk mempersiapkan anda untuk ... [+]

BA (Hons) Perniagaan dengan Yayasan Tahun

Adakah anda ingin belajar tentang asas-asas perniagaan dan pengurusan, tetapi anda tidak pasti jika anda memenuhi syarat untuk belajar universiti?

Perniagaan BA (Hons) Arden tersedia untuk belajar dengan Tahun Asas yang bersepadu. Dididik selama empat tahun, program ini adalah sempurna untuk mempersiapkan anda untuk berjaya di peringkat sarjana. Tahun asas akan membekalkan anda dengan kemahiran penting yang diperlukan untuk memulakan ijazah sarjana dalam Perniagaan, termasuk kemahiran asas, akademik dan penyelidikan.

Laluan empat tahun dengan tahun asas bersepadu adalah sempurna bagi mereka yang mempunyai keinginan untuk kembali ke pendidikan atau mencari kemahiran belajar utama dalam tahun pertama mereka.Ijazah Sarjana Perniagaan BA (Hons) ini merangkumi tahun asas yang bersepadu, tahun pengajian tambahan yang akan menyediakan anda dengan kemahiran dan pengetahuan yang relevan untuk meneruskan ke peringkat penuh anda.... [-]
United Kingdom Birmingham London Borough of Ealing Manchester
November 2019
English
Sambilan
4 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Regent College London

Mengenai Keusahawanan Perniagaan BA (Hons), anda akan meneroka cara membina dan mengurus perniagaan dari perspektif praktikal, membolehkan anda mengembangkan semangat dan ... [+]

MUAT TURUN PROSPECTUS

Berada dalam perniagaan tidak pernah begitu menarik dan bermanfaat; usahawan mempunyai keupayaan untuk bekerja di pelbagai bidang perniagaan. Sama ada pakar dalam industri, perundingan dalam perusahaan kecil dan sederhana, atau menubuhkan perniagaan, keupayaan anda untuk membuat keputusan yang kompeten dalam persekitaran dinamik meletakkan anda dalam kedudukan yang ideal untuk memacu kejayaan perniagaan.

Perniagaan perlu menyesuaikan diri secara berterusan ke persekitaran perniagaan semasa. Tidak pernah ada begitu banyak organisasi yang memerlukan individu dengan kemahiran keusahawanan untuk menyelesaikan masalah secara kreatif dan mengatasi cabaran perniagaan kontemporari.... [-]

United Kingdom London Harrow
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Vesalius College

Program Sarjana Muda Pengajian Perniagaan di Vesalius College memberikan pelajar kemahiran dan asas yang diperlukan untuk menjadi pemimpin perniagaan yang mahir di pering ... [+]

Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Perniagaan (dengan penekanan pada Perniagaan dan Keusahawanan Global) adalah satu program yang menarik dan unik yang mempersiapkan para pelajar untuk menjadi pengurus dan usahawan yang berjaya. Pelajar belajar bagaimana untuk menangani dan menangani pelbagai cabaran yang berpunca dari persekitaran perniagaan antarabangsa yang sentiasa berubah.

Program Bachelor ini menyediakan pelajar dengan pendidikan terkini dalam bidang perniagaan sambil memperoleh kemahiran keusahawanan yang sangat berharga. Pelajar memfokus secara luas terhadap isu kontemporari dan mengembangkan pemikiran analitik dan kritis mereka. Sebagai tambahan kepada kursus-kursus utama di mana para pelajar memperoleh alat-alat yang diperlukan untuk menganalisis ekonomi global, mereka juga boleh mengkhususkan diri dalam beberapa bidang yang berkembang pesat seperti ekonomi digital, kewangan antarabangsa, dan pengantarabangsaan perniagaan keluarga.... [-]

Belgium Brussels
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Wrexham Glyndwr University

Perniagaan BA yang diiktiraf kami mengiktiraf keperluan majikan dalam dunia perniagaan kontemporari yang memberikan para pelajar kami asas yang sangat baik untuk membina ... [+]

Kenapa pilih kursus ini?

Perniagaan BA yang diiktiraf kami mengiktiraf keperluan majikan dalam dunia perniagaan kontemporari yang memberikan para pelajar kami asas yang sangat baik untuk membina kerjaya perniagaan yang berjaya.

Semasa kursus ini, anda akan mendapat wawasan yang luas mengenai dunia perniagaan dan pengurusan dari ahli akademik dan industri dengan pengalaman yang banyak dalam organisasi dan perniagaan. Mereka akan memberi inspirasi kepada kemahiran komersial dan kemahiran perniagaan anda sambil mengembangkan pengetahuan dan kebolehan yang diperlukan untuk berjaya dalam dunia perniagaan moden. Serta mengembangkan kemahiran peribadi dan profesional anda, anda akan memperoleh pengetahuan dan kebolehan bukan sahaja untuk menjadi pengurus perniagaan yang berkesan tetapi juga keusahawanan untuk membangunkan perniagaan anda sendiri.... [-]

United Kingdom Wrexham
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of North Alabama College of Arts and Sciences

Jabatan Industri Hiburan adalah sebahagian daripada Kolej Seni dan Sains dan bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam industri hiburan yang sem ... [+]

Jabatan Industri Hiburan adalah sebahagian daripada Kolej Seni dan Sains dan bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam industri hiburan yang semakin beragam. Misi jabatan ini adalah untuk menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional dalam industri hiburan melalui arahan berkualiti, pembangunan dan mentoring. Satu landasan dalam misi ini adalah untuk memberikan pelajar latar belakang yang luas untuk memasuki tempat kerja global, industri swasta, keusahawanan dan kontrak bebas.

Jabatan ini menghargai pembelajaran secara langsung, dan membangunkan pengamal industri terlatih, selain pendekatan konseptual yang lebih luas yang membawa kepada sekolah profesional atau siswazah. Jabatan ini terletak di Downtown Florence di Tombigbee Street. Kemudahan ini menempatkan pejabat-pejabat jabatan dan fakulti, dua studio rakaman, makmal MIDI, bilik darjah, dan tempat berprestasi penuh 450-kapasiti.... [-]

Amerika Syarikat Florence
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MEF University

Tujuan program Pentadbiran Perniagaan di MEF University adalah untuk menamatkan pengajian dan usahawan dengan kualiti dan kecekapan yang diperlukan untuk mencapai pertumb ... [+]

Pentadbiran perniagaan

Tujuan program Pentadbiran Perniagaan di MEF University adalah untuk menamatkan pengajian dan usahawan dengan kualiti dan kecekapan yang diperlukan untuk mencapai pertumbuhan ekonomi yang mapan di Turki dan seterusnya pada abad ke-21.

Kajian perniagaan boleh dianggap sebagai ruang tiga dimensi: kawasan fungsional, sektor, dan umur korporat.

Bidang perniagaan fungsional yang asas adalah kewangan, pemasaran, operasi (pengeluaran dan pengedaran) dan pengurusan. Seorang siswazah perniagaan harus mengetahui prinsip-prinsip asas semua bidang fungsional dan harus mendapat pengkhususan dalam sekurang-kurangnya salah satu bidang fungsional.Pembuatan, telekomunikasi, perkhidmatan kewangan, pelancongan, penjagaan kesihatan, runcit, logistik, tenaga, dan pembinaan boleh dianggap sebagai sektor yang paling menonjol dalam ekonomi Turki. Seorang siswazah perniagaan harus mengetahui peluang dan ancaman di semua sektor ini dan harus mendapat pengkhususan dalam bidang kepentingannya.Jangka hayat syarikat secara kasarnya boleh dibahagikan kepada empat peringkat: penubuhan, pertumbuhan pesat, kematangan yang mampan dan / atau pengambilalihan, pengurangan atau penutupan. Masalah dan halangan setiap peringkat adalah berbeza. Seorang siswazah perniagaan harus mengetahui ciri-ciri asas setiap empat tahap dan harus mendapat pengkhususan dalam pelaksanaan praktis sekurang-kurangnya satu tahap.... [-]
Turki Maslak
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu