Filter
Sarjana Muda Sastera
Switzerland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda Sastera dalam Perhubungan Awam di Switzerland

A BA (Sarjana Muda Sastera) adalah ijazah sarjana muda yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang pilihan pengajian. Bergantung kepada sekolah dan program, BA biasanya boleh diperolehi dalam tempoh tiga hingga lima tahun.

Perhubungan Awam PR adalah satu bidang komunikasi di mana pelanggan mendapatkan bantuan pengurusan masalah imej awam mereka. Sambil menyelesaikan program atau kursus, pelajar PR memeriksa kaedah menaikkan syarikat atau imej pelanggan di mata awam.

Switzerland, secara rasmi Gabungan Switzerland, ialah sebuah republik berparlimen persekutuan yang terdiri daripada 26 kanton, dengan Bern sebagai tempat pihak berkuasa persekutuan. Switzerland kebebasan dan berkecuali 's telah lama dihormati oleh kuasa-kuasa besar Eropah. Switzerland adalah ekonomi pasaran moden yang aman, makmur dan stabil dengan kadar pengangguran yang rendah.

Sarjana Muda Sastera dalam Perhubungan Awam di Switzerland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Perhubungan Awam, Switzerland

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
EU Business School

Komunikasi dan profesional perhubungan awam adalah penting kepada organisasi dan masyarakat secara keseluruhan. Dunia digital - di mana pengguna tidak lagi khalayak pasif ... [+]

Komunikasi dan profesional perhubungan awam adalah penting kepada organisasi dan masyarakat secara keseluruhan. Dunia digital - di mana pengguna tidak lagi khalayak pasif, tetapi peserta aktif - mengaburkan garis antara perniagaan dan pengguna. Graduan kami dilatih untuk memacu syarikat-syarikat ke hadapan dengan mengetuk teknik-teknik digital baru yang lain-lain lambat untuk menerima pakai.

Tempoh: Tujuh semester / tiga tahun (240 kredit)

Lokasi: Barcelona, ​​Geneva, Montreux

Bahasa Pengajaran: Bahasa Inggeris

Tarikh bermula: Oktober / Februari / Jun / Ogos

Kemasukan: Sepanjang tahun

Yuran Semester: 6,450 €

Ijazah dianugerahkan

Setelah berjaya menyelesaikan program ini, anda lulus dengan ijazah Sarjana Muda Sarjana Muda yang diiktiraf antarabangsa dari EU Business School Switzerland dan BA (Hons) yang diiktiraf oleh Kerajaan dalam Pengurusan Perniagaan dari University of Derby. Program-program sarjana muda ini juga diiktiraf oleh Institut Pengurusan Berkanun (CMI), yang memberikan anda peluang untuk memperoleh kelayakan antarabangsa tambahan: Diploma Pengurusan dan Kepimpinan CMI.... [-]

Switzerland Montreux Geneva
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu