Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Makanan dan Minuman

Terbaik 8 Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Makanan dan Minuman 2019

Pengajian Makanan dan Minuman

pelajar ijazah pertama yang berjaya menamatkan regimen yang ditetapkan kerja kursus biasanya ganjaran dengan Ijazah Sarjana Muda Sastera. BA, kerana ia juga dipanggil, adalah sering satu langkah besar ke arah mendapat pekerjaan di padang atau mendaftar dalam pengajian siswazah.
Apakah yang dimaksudkan dengan BA dalam Pengajian Makanan dan Minuman? ijazah sarjana muda ini secara amnya adalah satu program yang disesuaikan untuk membimbing pelajar ke kerjaya dalam hospitaliti. Tumpuan Ijazah biasanya pada konvensyen industri dan kerjaya yang berpotensi dalam bidang. Kursus boleh termasuk wain dan pengurusan minuman, makanan kawalan kos pengajian dan mengekalkan keselamatan makanan. Ini semua adalah komponen penting dalam membangunkan dan mengekalkan kerjaya dalam perkhidmatan makanan.
Bagi pelajar yang memperoleh BA dalam Makanan dan Minuman Kajian biasanya nikmati manfaat daripada ijazah. Selain potensi untuk gaji yang lebih tinggi dan pekerjaan yang lebih baik, graduan sering layak ke jawatan pengurusan bukan pekerjaan peringkat kemasukan.
Kos BA dalam Pengajian Makanan dan Minuman boleh bergantung kepada di mana anda pergi ke sekolah dan beberapa faktor lain. Jika anda berminat untuk mendapatkan satu anggaran yang tepat, anda perlu menghubungi ke pejabat kemasukan sekolah anda berminat untuk.
A BA dalam Pengajian Makanan dan Minuman boleh membuka dunia peluang untuk kerjaya dalam industri hospitaliti. Satu jawatan yang paling popular dikejar oleh graduan adalah pengurus restoran, tetapi pilihan lain termasuk pengurus dapur, restauranteur, pengurus hospitaliti dan penyelia bankuet. Tidak kira apa kerjaya anda memilih untuk meneruskan, BA dalam Makanan dan Minuman Kajian biasanya boleh menyediakan pengetahuan dan kepakaran anda perlukan untuk berjaya.
Terdapat banyak pilihan yang ada untuk memperoleh BA anda Pengajian Makanan dan Minuman, termasuk kemungkinan kajian dalam talian. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut

Hotel, restoran dan pengurusan institusi

University of Delaware
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Newark

Sebagai seorang pelajar pengurusan institusi (HRIM) sebuah hotel, restoran dan, anda akan memasukkan industri di mana terdapat banyak peluang. Industri hospitaliti adalah salah satu daripada majikan terbesar di dunia, yang menawarkan pilihan pekerjaan yang luar biasa di seluruh dunia, sama ada anda berminat untuk hotel, perkhidmatan makanan atau operasi hospitaliti lain. [+]

MENJADI LEADER HOSPITALITY DALAM KOMUNITI DAN SETERUSNYA ANDA Sebagai seorang pelajar pengurusan institusi (HRIM) sebuah hotel, restoran dan, anda akan memasukkan industri di mana terdapat banyak peluang. Industri hospitaliti adalah salah satu daripada majikan terbesar di dunia, yang menawarkan pilihan pekerjaan yang luar biasa di seluruh dunia, sama ada anda berminat untuk hotel, perkhidmatan makanan atau operasi hospitaliti lain.

KAWASAN KAJIAN Hospitaliti PERNIAGAAN Makanan pemasaran KEWANGAN perakaunan

PILIHAN KERJAYA Hotel Pengurus Besar Sales & Marketing Manager Event & Mesyuarat Perancang Pengurus Makanan & Minuman pengusaha restoran Country Club Manager Perancang perkahwinan ... [-]

badalam perniagaan - pengurusan perkhidmatan makanan

Kendall College
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Chicago Australia Sydney Leura + 2 lagi

Pengurusan Perkhidmatan Makanan Konsentrasi menyediakan pelajar perniagaan dengan asas yang kukuh dalam semua bidang pengurusan perkhidmatan makanan dan industri berkaitan makanan termasuk operasi [+]

BA dalam Perniagaan - Pengurusan Perkhidmatan Makanan

&nbsp

Pengurusan Perkhidmatan Makanan Konsentrasi menyediakan pelajar perniagaan dengan asas yang kukuh dalam semua bidang pengurusan perkhidmatan makanan dan industri berkaitan makanan termasuk operasi, perolehan, pengeluaran, pengedaran dan perkhidmatan serta tingkah laku pengguna.

&nbsp

Kepekatan ini memberi tumpuan kepada menyediakan graduan untuk bekerja berasaskan rangkaian, operasi berskala besar seperti rantai dan francais restoran dan syarikat katering, dan juga peruncitan dan penghantaran makanan entiti besar pakej, menyediakan dan / atau makanan bekalan kepada pertubuhan seperti sekolah , kemudahan penjagaan kesihatan dan perniagaan komersial lain. ... [-]


Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam seni masakan

Kendall College
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Chicago Australia Sydney Leura + 2 lagi

Program empat tahun tradisional menyediakan pelajar dengan pilihan yang paling dalam bidang masakan.Pelajar mula dengan asas-asas, diikuti dengan kemahiran tinggi, pengalaman praktikal dan restoran [+]

Sarjana Muda Sastera dalam Seni Kulinari

Program empat tahun tradisional menyediakan pelajar dengan pilihan yang paling dalam bidang masakan. Pelajar mula dengan asas-asas, diikuti dengan kemahiran tinggi, pengalaman restoran praktikal dan mendalam kajian masakan di dunia. Dan untuk menggalakkan semangat keusahawanan pelajar, mereka akan belajar bagaimana untuk merancang, membina, memajukan, menjalankan dan mengekalkan perniagaan yang berkaitan dengan makanan yang berkembang pesat di samping mendapat kemahiran bahasa perlu, matematik, komputer dan komunikasi yang diperlukan untuk berjaya.Pelajar akan mendapat kemahiran masakan pepejal serta asas perniagaan yang kukuh melalui:

... [-]

Ba dalam pengurusan hospitaliti (restoran dan pengurusan perkhidmatan makanan)

Kendall College
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Chicago Australia Sydney Leura + 3 lagi

The Restaurant dan Pengurusan Perkhidmatan Makanan pusat tumpuan kursus sekitar keuntungan, pemasaran dan pembangunan operasi makanan dan minuman. [+]

BA Pengurusan Hospitaliti (Restaurant dan Pengurusan Perkhidmatan Makanan)

pemilikan restoran atau pengurusan memerlukan keseimbangan kemahiran estetik dan perniagaan. Dalam kepekatan ini, anda akan meneroka topik berkenaan seperti restoran konsep, acara-acara khas dan makan yang baik. The Restaurant dan Pengurusan Perkhidmatan Makanan pusat tumpuan kursus sekitar keuntungan, pemasaran dan pembangunan operasi makanan dan minuman. Graduan pergi untuk jawatan kepimpinan di hotel-hotel, denda-makan dan restoran francais, tetapan institusi, pada- dan di luar tapak katering dan banyak lagi. Persampelan Kursus:

Wines, Spirits and Food Affinitie s - Mengajar bagaimana wain, bir dan minuman keras boleh meningkatkan pengalaman menjamu selera. Pelajar-pelajar belajar pasangkan mereka dengan pelbagai makanan. Minuman merchandising diserlahkan sebagai strategi untuk meningkatkan jualan. Pelajar mestilah berumur sekurang-kurangnya 21 tahun. Acara Khas dan Pemasaran Acara - Memberi tumpuan kepada menguruskan acara-acara khas yang betul dan bagaimana untuk menggunakan peristiwa sebagai alat pemasaran untuk mempromosikan syarikat atau sebab - konsert, acara sukan, pameran jalan, dan lain-lain Foodservice Strategi dan Trend - menggunakan kajian kes untuk menganalisis perniagaan perkhidmatan makanan sebenar dan simulasi, hipotesis ujian dan belajar untuk mengenali kesan kewangan daripada pelbagai keputusan. Pelancongan Lestari - Presents struktur dan ekonomi pelancongan moden. Menekankan eko-pelancongan dan pembangunan mampan. Menggunakan pihak berkuasa pelancongan Chicago, menangani projek realistik kritikal kepada perancangan dan pembangunan destinasi. Pengenalan kepada Rekabentuk - Presents prinsip reka bentuk asas melalui kanta reka bentuk dalaman. Termasuk sejarah serta trend rekaan terkini. Ekonomi Global - Meliputi makroekonomi topik tradisional dalam konteks antarabangsa. Topik termasuk perakaunan negara pendapatan, inflasi, pengangguran, dasar fiskal, wang, sistem perbankan dan... [-]

BA (Hons) Seni Kulinari Profesional

Mediterranean College, Athens
Campus Sepenuh masa January 2019 Yunani Athens

Kursus ini bertujuan memberikan chef [+]

Diskaun 15% jika tahun pertama dibayar pada akhir 30 April 2018 5% Diskaun tambahan jika dibayar dalam 2 ansuran

Program Universiti pertama dalam Seni Kuliner yang pernah ditawarkan di Greece , secara eksklusif di Kolej Mediterranean.Ijazah yang dianugerahkan oleh University of Derby menduduki tempat ke 6 di UK untuk kajian Pelancongan dan Hospitaliti (Guardian University Guide 2017).Tidak termasuk peperiksaan bertulis tetapi menggunakan kursus, persembahan dan projek yang digunakan.Termasuk bengkel, kelas induk dan perjalanan lapangan.Penghantaran fleksibel untuk memudahkan kehadiran oleh profesional yang bekerja dan orang yang bekerja pada musim panas.Peluang latihan magang dalam rangkaian perniagaan perhotelan dan makanan Kolej.Memimpin kepada pekerjaan yang sangat dibayar , jawatan eksekutif atau chef atau pensyarah dan prospek kerjaya antarabangsa .... [-]

BA (Hons) - Seni Kulinari Antarabangsa

IMI International Management Institute Switzerland
Campus Sepenuh masa February 2019 Switzerland Lucerne

Program Sarjana Muda ICI disahkan oleh Oxford Brookes University, UK. [+]

Program Sarjana Muda ICI dalam Seni Kuliner Antarabangsa disahkan oleh Oxford Brookes University di UK. Perhatian peribadi yang anda terima di ICI akan membolehkan anda untuk menyempurnakan kemahiran masakan anda dari langkah pertama ke tempat makan yang terkini. Industri hari ini menuntut keperibadian - saiz kelas kecil kami membolehkan para koki masa depan kami untuk mengembangkan bakat dan kreativiti mereka sendiri. Kami membolehkan anda memupuk gaya anda sendiri sambil memastikan bahawa anda mempunyai pendidikan berkualiti tinggi untuk menyokong impian anda.

Keperluan untuk Kemasukan.

Umur minimum 18 tahun.IMI Certificate / High School / IB / A Level atau setaraKemahiran dalam Bahasa Inggeris: 5.0 IELTS atau setaraf.... [-]

Pengurusan hotel dan restoran

Synergy University Dubai
Campus Sepenuh masa February 2019 Emiriah Arab Bersatu Dubai

Program ini direka khusus untuk pelajar yang ingin membina kerjaya atau melancarkan perniagaan mereka sendiri dalam bidang perhotelan. Menerima pendidikan terkini dan kemahiran praktikal yang belajar di salah satu tempat pelancongan utama dunia - Dubai kerana ia menjadi tuan rumah lebih daripada 15 juta pelancong setiap tahun. [+]

pengurusan hotel dan restoran

Program ini direka khusus untuk pelajar yang ingin membina kerjaya atau melancarkan perniagaan mereka sendiri dalam bidang perhotelan. Menerima pendidikan terkini dan kemahiran praktikal yang belajar di salah satu tempat pelancongan utama dunia - Dubai kerana ia menjadi tuan rumah lebih daripada 15 juta pelancong setiap tahun.

BUTIR-BUTIR PROGRAM

Tempoh: 4 tahun (8 semester)

Cara penyampaian: Lima kali seminggu, hari biasa (waktu siang)

Kriteria Kemasukan

Keperluan kemasukan akademik minimum untuk kemasukan di Kampus Synergy University Dubai bergantung kepada jenis kurikulum sekolah menengah yang anda ikuti. Keperluan minimum berdasarkan sistem sekolah menengah yang paling kerap dijelaskan di bawah:... [-]


TASTE Perniagaan Akademi Perniagaan BA (Kepujian) dalam Pengurusan Perniagaan Kuliner

American Hotel Academy
Campus Sepenuh masa 3 - 3  September 2019 Romania BraČ™ov

Pengurusan Perniagaan Sarjana Muda Sastera (Kepujian) ditawarkan oleh Akademi Perniagaan Kuliner TASTE dalam perkongsian dengan Manchester Metropolitan University. Menjadi berjaya dalam dunia gastronomi menuntut kemahiran masakan dan kesadaran kuliner yang tinggi tentang wawasan perniagaan dari individu. Kelayakan menyediakan peluang untuk mengembangkan semangat anda untuk makanan dan seni kuliner, pada masa yang sama menjadikan pelajar sedar tentang tuntutan untuk perniagaan dan cita-cita keusahawanan yang berjaya. [+]

Pengurusan Perniagaan Sarjana Muda Sastera (Kepujian) ditawarkan oleh Akademi Perniagaan Kuliner TASTE dalam perkongsian dengan Manchester Metropolitan University.

Menjadi berjaya dalam dunia gastronomi menuntut kemahiran masakan dan kesadaran kuliner yang tinggi tentang wawasan perniagaan dari individu. Kelayakan menyediakan peluang untuk mengembangkan semangat anda untuk makanan dan seni kuliner, pada masa yang sama menjadikan pelajar sedar tentang tuntutan untuk perniagaan dan cita-cita keusahawanan yang berjaya.

Kemahiran masakan dikembangkan dari masakan untuk mencipta sementara menguasai setiap peringkat yang diperlukan untuk menjadi koki profesional.

Wawasan perniagaan dibangunkan melalui pendedahan kepada prinsip-prinsip perniagaan, pengurusan, dan perancangan kewangan.... [-]