Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Alam Sekitar

Terbaik 14 Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Alam Sekitar 2019

Pengajian Alam Sekitar

Sarjana Muda Sastera, atau BA, diiktiraf di seluruh dunia dan diberikan kepada orang-orang yang dengan berkesan lengkap kira-kira empat tahun kursus komprehensif di kawasan yang diberikan. Ramai pelajar melanjutkan BA untuk meningkatkan prospek kerjaya, sementara yang lain menggunakannya sebagai steppingstone untuk akhirnya mendapatkan ijazah akademik yang maju.

Hanya apa yang BA dalam Pengajian Alam Sekitar? Program ijazah yang ketat memberikan pelajar asas pendidikan yang perlu untuk berjaya menyelesaikan pelbagai isu-isu alam sekitar, sosial dan ekonomi yang relevan di seluruh dunia. Topik biasa pengajian kursus-kursus ini termasuk sains alam sekitar, kemampanan, suasana, pembangunan antarabangsa, kesihatan global, dan perolehan dan penggunaan sumber-sumber semula jadi di dunia. Banyak Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Alam Sekitar program juga mengkaji semula dan meningkatkan kemahiran matematik dan saintifik, dan oleh itu, topik perlindungan seperti biologi, kimia dan kalkulus.

A BA dalam Pengajian Alam Sekitar umumnya memberikan penerima langkah sehingga atas pesaing kerjaya kurang berpendidikan mereka. Ramai graduan mendapati bahawa mereka mendapat kerja dan dapat membuat lebih banyak wang selepas memperoleh ijazah sarjana muda daripada mereka sebelum berbuat demikian. Mereka juga boleh mula mengikuti ijazah sarjana dalam bidang yang sama, mereka perlu memilih.

Bakal pelajar harus sedar bahawa kos tuisyen untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda dalam Pengajian Alam Sekitar berbeza berdasarkan faktor-faktor seperti mana kursus jika ditawarkan, bagaimana ia adalah popular di kalangan pelajar, dan sama ada ia ditawarkan dalam talian atau di kampus. Semak dengan setiap sekolah untuk kepentingan khusus pendaftaran tepat.

Pelajar yang berkesan memperoleh Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Alam Sekitar disediakan untuk pelbagai kerjaya peringkat kemasukan dalam kajian alam sekitar dan sektor sains.Ramai pergi untuk memegang jawatan sebagai penyelaras kemampanan, juruteknik pemantauan alam sekitar, profesional tanggungjawab sosial atau juruaudit tenaga. Lain bekerja di dalam hutan, biologi, hortikultur atau bidang yang sama, manakala beberapa mencari kerja yang berkaitan dengan rawatan air atau penilaian kualiti air. Beberapa graduan memilih untuk meluaskan peluang kerjaya mereka lebih jauh dan kembali ke sekolah dalam mengejar ijazah sarjana.

Mereka yang berminat dalam membina kerjaya yang menguntungkan dan memberi ganjaran yang berkaitan dengan kajian alam sekitar digalakkan untuk meneroka peluang-peluang akademik didapati di seluruh dunia melalui pangkalan data komprehensif kami. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

 

Baca lebih lanjut

Sekolah Pengajian Lanjutan BA dalam Kemanusiaan Alam Sekitar

University of Tyumen
Campus Sepenuh masa September 2019 Rusia Tyumen

Sekolah Pengajian Lanjutan menyediakan pelajar terbaik dengan pendidikan dwibahasa bertaraf dunia dan menawarkan mereka akses kepada arena intelektual global. [+]

Sekolah Pengajian Lanjutan menyediakan pelajar terbaik dengan pendidikan dwibahasa bertaraf dunia dan menawarkan mereka akses kepada arena intelektual global.

Program SAS BA mengalu-alukan calon pelajar yang:bersedia menghadapi cabaran dunia kontemporaribersedia untuk keluar dari zon selesa intelek merekadapat memilih kelas, profesor, dan kerjaya dengan sengajaPendidikan dwibahasa kelas duniaProgram BA SAS menggunakan model pendidikan yang melibatkan:pilihan utama dan kecil menjelang akhir tahun keduakemahiran multidisiplin, analisis, komunikasi, dan kepimpinanpilihan bebas daripada 1/3 kelas, variabiliti ketara baki 2/3kelas interaktif, dengan tidak lebih daripada 20 pelajar di dalam bilikArena intelektual globalSAS menawarkan integrasi ke arena intelektual global dengan:fakulti antarabangsa yang menerima pendidikan dan mengajar di universiti dunia terkemukapengajian wajib di luar negeri, sekolah musim panas dan musim sejuk di universiti terbaik di Rusia dan luar negaraLaluan pendidikan dalam program sarjana muda: masuk ke ruang pendidikan bersama SAS 1 , Core 2 dan Electives 3 , memilih Diploma utama 4 , negara yang diberi penghormatanKemasukanAnda boleh dimasukkan ke SAS melalui mana-mana 7 trek pendidikan dengan satu set Peperiksaan Negeri Bersama:Ekonomi (PENGGUNAAN: Bahasa Rusia, Matematik, Pengajian Sosial) 15 tempat bebas tuisyenSejarah (PENGGUNAAN: Rusia, Pengajian Sosial, Sejarah) 8 tempat tuisyen bebas daripada 15 orangBiologi (PENGGUNAAN: Bahasa Rusia, Matematik, Biologi) 15 tempat bebas tuisyen daripada 15Media dan Komunikasi (PENGGUNAAN: Rusia, Kesusasteraan, Pengajian Sosial) 8 tempat kuliah percuma daripada 15 orangSeni dan Kemanusiaan (PENGGUNAAN: Bahasa Rusia, Bahasa Asing, Sejarah) 8 tempat tuisyen bebas daripada 15 orangSosiologi (PENGGUNAAN: Rusia, Matematik, Pengajian Sosial) 8 tempat bebas tuisyen daripada 15Sains Maklumat Gunaan (PENGGUNAAN: Bahasa Rusia, Matematik, Informatika, dan ICT) 15 tempat bebas-tuition daripada 15... [-]

Sarjana Muda dalam Pengajian Alam Sekitar

Alfred University
Campus September 2019 Amerika Syarikat Alfred

Peningkatan populasi, permintaan teknologi, dan usaha berterusan untuk taraf hidup yang lebih tinggi mengenakan permintaan yang meluaskan sumber global yang terbatas. Sebagai pelajar Pengajian Alam Sekitar, anda akan mengkaji kesan tekanan ini di Bumi dan penduduknya di dalam kelas, lapangan, dan makmal. [+]

Mengenai

Peningkatan populasi, permintaan teknologi, dan usaha berterusan untuk taraf hidup yang lebih tinggi mengenakan permintaan yang meluaskan sumber global yang terbatas. Sebagai pelajar Pengajian Alam Sekitar, anda akan mengkaji kesan tekanan ini di Bumi dan penduduknya di dalam kelas, lapangan, dan makmal.

Projek Penyelidikan Bebas

Semua jurusan kami terlibat dalam projek penyelidikan sarjana bebas sebagai sebahagian daripada program Pengajian Alam Sekitar. Topik projek ini berbeza-beza, bergantung kepada kepentingan pelajar. Kami yakin bahawa pelajar belajar dengan "melakukan" dan menggabungkan pembelajaran interaktif secara langsung di hampir semua kursus kami.

Peralatan Memimpin Industri... [-]

Ba dalam kajian alam sekitar

Memorial University, Grenfell Campus
Campus Sepenuh masa September 2019 Kanada Corner Brook

Grenfell menawarkan program sarjana muda selama empat tahun dengan major dalam kajian alam sekitar. Program ini sesuai untuk pelajar yang suka di luar dan ingin merancang penyelesaian alam sekitar untuk masa depan. [+]

Grenfell menawarkan program sarjana muda selama empat tahun dengan major dalam kajian alam sekitar.

Program ini sesuai untuk pelajar yang suka di luar dan ingin merancang penyelesaian alam sekitar untuk masa depan. Pelajar dalam program kajian alam sekitar di Grenfell mengkaji isu dan penyelesaian alam sekitar dalam pelbagai bidang termasuk:

geografi EKONOMI Sains Politik Pengurusan sumber Undang-undang alam sekitar Belajar agama Usaha luar Mengapa belajar kajian alam sekitar?

Planet kita memerlukan juara. Ia memerlukan penyokong yang bersemangat dan berpengetahuan. Ia memerlukan pemimpin yang dapat menyeimbangkan keperluan industri dengan aspirasi para pemuliharaan dan masyarakat. Program kami akan melengkapkan anda untuk menjadi penasihat bumi menggunakan landasan interdisiplin yang kuat dalam etika alam sekitar, ekonomi ekologi dan sains semula jadi. Anda akan melihat masalah melalui kedua-dua kanta tempatan dan global. Anda akan meneroka isu-isu ekonomi alam sekitar, termasuk hubungan rumit antara kekurangan dan permintaan, dan kelimpahan dan pembaziran.... [-]


Ba dalam klimatologi

University of Lodz
Campus Sepenuh masa October 2019 Poland Łódź

Kursus ijazah dimaksudkan untuk semua pelajar yang berminat dalam masalah kontemporari perubahan iklim dan kesannya terhadap alam sekitar dan ekonomi, bagaimana sistem iklim global berfungsi, dalam kaedah penyelidikan ilmu iklim moden, arahan pembangunan dan aplikasi praktikal pengetahuan mengenai atmosfera. [+]

Kursus ijazah dimaksudkan untuk semua pelajar yang berminat dalam masalah kontemporari perubahan iklim dan kesannya terhadap alam sekitar dan ekonomi, bagaimana sistem iklim global berfungsi, dalam kaedah penyelidikan ilmu iklim moden, arahan pembangunan dan aplikasi praktikal pengetahuan mengenai atmosfera.

Idea belajar Klimatologi dalam bahasa Inggeris adalah untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan cawangan asas ilmu iklim moden serta dengan kemahiran untuk menggunakan pengetahuan yang diperolehi dalam menyelesaikan masalah alam sekitar dan sosio-ekonomi yang berikut daripada faktor iklim. program ijazah ini menyediakan tahap akademik yang umum pendidikan dalam bidang sains Bumi dalam bidang ilmu iklim, meletakkan penekanan yang kuat kepada memahami proses asas atmosfera pada skala yang berbeza masa dan ruang. Semasa kursus modul teras, pelajar akan memperolehi pengetahuan dan kemahiran yang menjadi asas yang membolehkan mereka untuk berkenalan dengan lebih banyak masalah yang kompleks ilmu iklim moden. Modul program yang menumpukan kepada kaedah pengumpulan data dan analisis, serta pemodelan klimatologi dan numerik dalam atmosfera akan menyediakan pelajar dengan alat-alat kajian yang diperlukan dalam kerja-kerja climatologist a.... [-]


BA dalam Reka Bentuk Alam Sekitar

Higher School of Economics
Campus Sepenuh masa September 2019 Rusia Moscow

Reka bentuk alam sekitar membentuk realiti di sekitar orang hari ini. Inilah penampilan luar ruang dan objek yang mengelilingi kita. Pereka alam sekitar membuat perabot dan dalaman, persekitaran bandar dan landskap. Sfera ini tidak menggabungkan sikap konsep dan utiliti yang lain. Di Sekolah HSE ART dan Rekabentuk HSE , pereka alam sekitar diajar kedua-dua mereka: pelajar pada masa yang sama mewujudkan persekitaran yang selesa dan menyatakan pemikiran yang kompleks melalui komunikasi grafik. [+]

"Pada peringkat penyelenggaraan ruang, pereka menjadi lebih penting daripada arsitek, kerana dia melihat orang di alam sekitar, menghidupkan semula persekitaran ini" - Alexander Dzhikia, kurator dari profil BA Rancangan Alam SekitarMengenai

Reka bentuk alam sekitar membentuk realiti di sekitar orang hari ini. Inilah penampilan luar ruang dan objek yang mengelilingi kita. Pereka alam sekitar membuat perabot dan dalaman, persekitaran bandar dan landskap. Sfera ini tidak menggabungkan sikap konsep dan utiliti yang lain. Di Sekolah HSE ART dan Rekabentuk HSE , pereka alam sekitar diajar kedua-dua mereka: pelajar pada masa yang sama mewujudkan persekitaran yang selesa dan menyatakan pemikiran yang kompleks melalui komunikasi grafik. Untuk mempelajari reka bentuk alam sekitar bermakna mendapatkan peluang untuk menjadi seorang profesional yang peranannya dalam membentuk habitat tidak kurang penting daripada jurutera atau arkitek.... [-]


Ba dalam kajian alam sekitar dan kemampanan

Northern Arizona University
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Flagstaff

Pelajar yang berminat untuk alam sekitar dan isu-isu di pokok itu akan menikmati mengejar ijazah ini. isu-isu penting kemampanan, kepelbagaian, dan perubahan yang ditenun melalui program ini. Keperluan penguasaan bahasa penyokong pemahaman luar perspektif berbahasa Inggeris. [+]

Terdapat Kawasan Penekanan:

Kelestarian Global - Penekanan Southwest Persekitaran dan Biocultural Kepelbagaian - Penekanan

Pelajar yang berminat untuk alam sekitar dan isu-isu di pokok itu akan menikmati mengejar ijazah ini. isu-isu penting kemampanan, kepelbagaian, dan perubahan yang ditenun melalui program ini. Keperluan penguasaan bahasa penyokong pemahaman luar perspektif berbahasa Inggeris.

Apa Yang Boleh Saya Lakukan dengan Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam bidang Pengajian Alam Sekitar dan Kelestarian?

Isu-isu kemampanan, iklim perubahan penyesuaian dan pengurangan, keadilan alam sekitar, biodiversiti, dan permintaan yang semakin meningkat untuk makanan yang terbatas, air, dan sumber tenaga menjadi lebih kritikal setiap hari. Untuk memahami dan meningkatkan lebih baik-kami hubungan dengan alam semula jadi, pertimbangkan program pengajian alam sekitar di Universiti Arizona Utara.... [-]


BA dalam Geografi

Northeastern Illinois University
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Chicago Grayslake + 1 lagi

Jabatan Geografi dan Pengajian Alam Sekitar (G [+]

Geografi adalah disiplin praktikal yang mengkaji pengagihan dan pergerakan orang, benda dan idea di seluruh permukaan bumi yang kompleks. Ia menawarkan kelebihan intelektual yang hebat dengan mengintegrasikan pengetahuan dari banyak disiplin dalam sains sosial dan sains. Pada masa yang sama, ia memfokuskan secara mendadak pada dimensi ruang, meninggalkan geografi yang paling sesuai untuk menjawab soalan-soalan rumit seperti mengapa benda berada di mana mereka berada, di mana mereka mungkin berada di masa depan, dan di mana mereka mungkin berada di tempat terbaik. Kemahiran ini diterapkan pada sebarang skala kepada sebarang isu di mana ruang dan lokasi memainkan peranan. Sebagai contoh, seseorang mungkin menentukan tempat terbaik untuk mencari perniagaan atau bagaimana untuk meramal atau menguruskan perdagangan. Orang mungkin mempelajari dinamik kejiranan dalam perubahan ekonomi atau rancangan untuk pertumbuhan dan perubahan bandar. Orang mungkin mempelajari bahaya semula jadi, penggunaan sumber dan pengedaran, atau perubahan iklim; atau mungkin penghijrahan, pinggir bandar, pelancongan. Apabila lokasi adalah relevan, geografi memainkan peranan penting.... [-]


Kajian alam sekitar

International Accelerator
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2019 Amerika Syarikat Boston

Kurikulum Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam bidang Pengajian Alam Sekitar menyediakan asas yang bersepadu dalam kedua-dua sosial-politik-budaya dan bidang saintifik-teknikal. [+]

kajian alam sekitar

Perubahan iklim. Kehilangan biodiversiti. Pencarian kemampanan. Jabatan Pengajian Alam Sekitar mengakui bahawa isu-isu yang dihadapi oleh masa depan planet kita melibatkan interaksi teknologi, budaya, ekonomi dan politik. Itulah sebabnya program kami mengambil pendekatan antara disiplin. Kami memberi anda asas yang kukuh dalam sains semula jadi dan sosial dan kemudian membolehkan anda untuk memberi tumpuan kepada kawasan-kawasan yang anda ingin meneruskan. Dan anda akan mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam kajian yang luas di sini di pantai Long Island atau di luar negara di Greece atau Australia.

Jabatan Pengajian Alam Sekitar menawarkan program-program berikut:... [-]


Sarjana muda dalam pengurusan alam sekitar

University of the South Pacific USP
Campus Sepenuh masa February 2019 Fiji Suva

Pusat Pengajian Geografi, Sains Bumi, dan Alam Sekitar (SGESE) menawarkan Ijazah Sarjana Muda Sastera (Pengurusan Alam Sekitar) bersama-sama dengan program-program lain, untuk memberi kefahaman bersepadu Bumi, persekitaran biofizikal dan rakyat yang mendiaminya. [+]

Pusat Pengajian Geografi, Sains Bumi, dan Alam Sekitar (SGESE) menawarkan Sarjana Muda Sastera (Pengurusan Alam Sekitar) bersama-sama dengan program-program lain, untuk memberi kefahaman bersepadu Bumi, persekitaran biofizikal dan rakyat yang mendiaminya. Ini adalah masa yang menarik bagi mereka yang terlibat dalam bidang ini. Akibat daripada perubahan alam sekitar meliputi sudut-sudut terpencil di Bumi dan memberi kesan kepada semua penduduknya. Hubungan antara aktiviti manusia dan alam semula jadi lebih kuat daripada pada bila-bila dalam sejarah. Dan skala spatial telah tujahan ke hadapan dalam penyiasatan alam sekitar. Dalam apa-apa konteks yang, mereka yang mempunyai pemahaman tentang tingkah laku alam sekitar fizikal, interaksi manusia dengan alam sekitar itu, dan keupayaan untuk memahami operasi sistem global pada skala sinoptik dan di luar kekangan disiplin tradisional adalah permintaan yang tinggi.... [-]


Sarjana seni dalam tenaga boleh diperbaharui & reka bentuk ekologi

Green Mountain College
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Poultney

The Renewable Energy & Ecological Design major adalah program yang unik dan inovatif yang mengintegrasikan kajian tenaga dan reka bentuk sempena pengalaman Seni Liberal Lingkungan Kolej. [+]

The Renewable Energy & Ecological Design major adalah program yang unik dan inovatif yang mengintegrasikan kajian tenaga dan reka bentuk sempena pengalaman Seni Liberal Lingkungan Kolej.

Generasi baru penyelidik, arkitek, jurutera dan pembina melihat persekitaran yang dibina dengan cara yang baru. Penggunaan tenaga yang berlebihan dan penggunaan sumber mendorong para perintis ini untuk meneliti semula bagaimana kami merekabentuk dan membina rumah dan tempat kerja kami. Sekiranya anda mencari peluang dalam ekonomi hijau yang baru muncul, tenaga boleh diperbaharui dan reka bentuk ekologi memberikan ruang permainan baru yang menarik. Persijilan Rekaan Tenaga Boleh Diperbaharui dan Ekologi Ekologi Green Mountain baru-baru ini akan membantu membuka pintu.... [-]


BA dalam Sains dan Pengajian Alam Sekitar

Wartburg College
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Waverly

Pusat Sains dan Pengajian Alam Sekitar merupakan program interdisipliner dua hala (sains dan kajian) yang berakar dalam sains alam dan sosial dan direka bentuk untuk memberikan pelajar pemahaman dan penerapan integrasi pelbagai disiplin dalam menyelesaikan masalah kompleks yang timbul di antara muka kewujudan manusia dengan seluruh alam semula jadi. [+]

Gambaran keseluruhan

Pusat Sains dan Pengajian Alam Sekitar merupakan program interdisipliner dua hala (sains dan kajian) yang berakar dalam sains alam dan sosial dan direka bentuk untuk memberikan pelajar pemahaman dan penerapan integrasi pelbagai disiplin dalam menyelesaikan masalah kompleks yang timbul di antara muka kewujudan manusia dengan seluruh alam semula jadi.

Pusat Sains dan Pengajian Alam Sekitar merupakan program interdisipliner dua hala (sains dan kajian) yang berakar dalam sains alam dan sosial dan direka bentuk untuk memberikan pelajar pemahaman dan penerapan integrasi pelbagai disiplin dalam menyelesaikan masalah kompleks yang timbul di antara muka kewujudan manusia dengan seluruh alam semula jadi.... [-]


BA dalam Sains Alam Sekitar

Wartburg College
Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Waverly

Pusat Sains dan Pengajian Alam Sekitar merupakan program interdisipliner dua hala (sains dan kajian) yang berakar dalam sains alam dan sosial dan direka bentuk untuk memberikan pelajar pemahaman dan penerapan integrasi pelbagai disiplin dalam menyelesaikan masalah kompleks yang timbul di antara muka kewujudan manusia dengan seluruh alam semula jadi. [+]

Pusat Sains dan Pengajian Alam Sekitar merupakan program interdisipliner dua hala (sains dan kajian) yang berakar dalam sains alam dan sosial dan direka bentuk untuk memberikan pelajar pemahaman dan penerapan integrasi pelbagai disiplin dalam menyelesaikan masalah kompleks yang timbul di antara muka kewujudan manusia dengan seluruh alam semula jadi. Sains dan Pengajian Alam Sekitar Majors bersedia untuk memasuki kerjaya dalam bidang seperti pemuliharaan sumber semula jadi, sains alam sekitar, undang-undang alam sekitar, tenaga boleh diperbaharui, perancangan bandar dan dasar alam sekitar. Pelajar terlibat dalam seminar interaktif, sama ada menjalankan penyelidikan bebas di bawah bimbingan ahli fakulti atau mengambil bahagian dalam latihan yang sesuai dan digalakkan untuk memanfaatkan kursus Biologi lapangan Kursus Jangka Masa. Terdapat juga kajian alam sekitar yang kecil.... [-]


Bachelor of Arts in Environmental Studies

Franklin University Switzerland
Campus Sepenuh masa August 2019 Switzerland Sorengo Lugano + 1 lagi

[+]

CHF 24,550 Dewan Kediaman Purata [-]

BA dalam Pengajian Alam Sekitar

Cottey College
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Nevada

Pengajian Alam Sekitar menawarkan pelbagai pilihan kursus pemikiran dan latihan. Program ini disesuaikan untuk mempersiapkan pelajar untuk kajian lepasan yang berjaya atau kerjaya yang memuaskan. [+]

Pengajian Alam Sekitar menawarkan pelbagai pilihan kursus pemikiran dan latihan. Program ini disesuaikan untuk mempersiapkan pelajar untuk kajian lepasan yang berjaya atau kerjaya yang memuaskan. Matlamat kami adalah untuk menyediakan pemimpin masa hadapan dalam perkhidmatan sivik atau persekutuan, perundingan alam sekitar, undang-undang alam sekitar, ikan dan hidupan liar, penilaian alam sekitar dan pengurusan, atau industri dan perkhidmatan "hijau" yang muncul.

Pengajian Alam Sekitar mungkin untuk anda jika ...Anda suka di luar dan analisis berteknologi tinggiAnda berminat dengan pelbagai disiplin (dan ingin mencuba pelbagai perkara)Anda berusaha untuk mendapatkan kemahiran kerja abad ke-21 untuk kerjaya yang memuaskan dan dibayar dengan baikAnda mengambil berat tentang impak anda di planet iniAnda mencari idea-idea yang merangsang dan memikirkan intelektualAnda menghargai kemahiran Hands-on yang diperlukan untuk sekolah lepasan, disiplin dan profesion lainAnda ingin menjembatani disiplin, sebagai contoh, pelancongan, perniagaan, hidrologi, toksikologi, sejarah, bahasa Inggeris, biologi, kimia, geografi, GIS / GPS, penderiaan jauh)Kelas Sekilas... [-]