$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda Sastera dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Pakistan

A BA (Sarjana Muda Sastera) adalah ijazah sarjana muda popular yang menyediakan pendidikan yang diperlukan untuk pelbagai jenis kerjaya. BA A juga menyediakan pelajar untuk laluan canggih kajian, seperti tuan atau ijazah doktor falsafah.Pakistan, secara rasmi Republik Islam Pakistan, adalah sebuah negara yang berdaulat di Asia Selatan. Dengan jumlah penduduk melebihi 180 juta orang, ia adalah neg… Baca lebih lanjut

A BA (Sarjana Muda Sastera) adalah ijazah sarjana muda popular yang menyediakan pendidikan yang diperlukan untuk pelbagai jenis kerjaya. BA A juga menyediakan pelajar untuk laluan canggih kajian, seperti tuan atau ijazah doktor falsafah.

Pakistan, secara rasmi Republik Islam Pakistan, adalah sebuah negara yang berdaulat di Asia Selatan. Dengan jumlah penduduk melebihi 180 juta orang, ia adalah negara keenam paling ramai penduduk di dunia.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Pakistan
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Larnaca College
Islamabad, Pakistan +2 Lagi

Ia adalah satu peluang yang menarik untuk menggabungkan pengajian Pengurusan Hospitaliti dengan kajian dan kerjaya tumpuan kepada Pengurusan Hotel.

Ia adalah satu peluang yang menarik untuk menggabungkan pengajian Pengurusan Hospitaliti dengan kajian dan kerjaya tumpuan kepada Pengurusan Hotel. -
BA
Sepenuh Masa
English
Kampus