$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda Sastera dalam Pelancongan dan Hospitaliti di Bangladesh

Sarjana Muda Sastera (BA) adalah ijazah diberi kepada pelajar yang tamat program sarjana muda yang biasanya berlangsung selama empat tahun. Ini jenis ijazah boleh memberi tumpuan kepada bidang sains, seni liberal, atau campuran kedua-dua. Bangladesh mempunyai kuasa yang mengatur dipanggil komisen geran Universiti Bangladesh yang menyelia 34 universiti awam dan 60 universiti swasta. Ia matlam… Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Sastera (BA) adalah ijazah diberi kepada pelajar yang tamat program sarjana muda yang biasanya berlangsung selama empat tahun. Ini jenis ijazah boleh memberi tumpuan kepada bidang sains, seni liberal, atau campuran kedua-dua. 

Bangladesh mempunyai kuasa yang mengatur dipanggil komisen geran Universiti Bangladesh yang menyelia 34 universiti awam dan 60 universiti swasta. Ia matlamat utama 's adalah untuk memastikan institusi pendidikan menyediakan kualiti pendidikan. Mereka juga memastikan bahawa budaya pelajar dihormati di semua institusi pengajian tinggi.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Bangladesh
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Larnaca College
Dhaka, Bangladesh +2 Lagi

Ia adalah satu peluang yang menarik untuk menggabungkan pengajian Pengurusan Hospitaliti dengan kajian dan kerjaya tumpuan kepada Pengurusan Hotel.

Ia adalah satu peluang yang menarik untuk menggabungkan pengajian Pengurusan Hospitaliti dengan kajian dan kerjaya tumpuan kepada Pengurusan Hotel. -
BA
Sepenuh Masa
English
Kampus