Filter
Sarjana Muda Sastera
Australia Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Cari anda Sambilan Sarjana Muda Sastera dalam Media dan Komunikasi di Australia 2019/2020

A BA (Sarjana Muda Sastera) adalah ijazah sarjana muda yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang pilihan pengajian. Bergantung kepada sekolah dan program, BA biasanya boleh diperolehi dalam tempoh tiga hingga lima tahun.

Kajian di media dan komunikasi boleh membenarkan untuk pelbagai kerjaya dalam pelbagai sektor industri media seperti media interaktif, televisyen, reka bentuk permainan, dan filem. Pekerjaan di sektor-sektor ini termasuk pengeluaran, screenwriting, editing, sinematografi, dan audio dan juruteknik pencahayaan.

Pendidikan Australia adalah terutamanya tanggungjawab kerajaan. Kerajaan membiayai sepenuhnya pengajian di universiti awam manakala ia sebahagiannya membiayai pendidikan universiti swasta.Australia menjadi negara Inggeris yang bersuara, kebanyakan pelajar dari negara-negara yang bahasa Inggeris adalah bahasa pertama sering suka belajar di negara ini

Sambilan Sarjana Muda Sastera dalam Media dan Komunikasi di Australia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Media dan Komunikasi, Australia

Avondale College of Higher Education

Sarjana Muda Avondale ini Sastera (Ba), major dalam Komunikasi, memberi peluang kepada individu kreatif dan profesional berfikiran untuk menyampaikan idea kepada penonton ... [+]

Sarjana Muda Sastera (Komunikasi) Gambaran Keseluruhan Kursus

Sarjana Muda Avondale ini Sastera (Ba), major dalam Komunikasi, memberi peluang kepada individu kreatif dan profesional berfikiran untuk menyampaikan idea kepada penonton menggunakan cetak, digital, media, radio dan video. Kursus ini akan melibatkan diri anda dalam pelbagai media dan disiplin komunikasi termasuk kewartawanan, media digital, perhubungan awam dan penulisan kreatif. BA ini juga menyediakan persediaan yang luas untuk pekerjaan masa depan, serta asas yang kukuh untuk mereka yang ingin melanjutkan kepujian, diploma siswazah dan ijazah lanjutan yang lain.

kod kursus

4000

Tempoh Pengajian

Tiga tahun sepenuh masa (atau sambilan setara)... [-]

Australia Cooranbong Wahroonga
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu