Filter
Sarjana Muda Sastera
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda Sastera dalam Life Skills 2019

Memperoleh Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA) Ijazah adalah satu pencapaian akademik setelah menyelesaikan satu siri kursus sepanjang tiga atau empat tahun. Mata pelajaran yang dikaji dalam usaha untuk mendapatkan ijazah ini sangat berbeza di bawah bidang seni dan sains liberal.

Profesional dan pelajar sepertinya akan menguntungkan untuk memberi tumpuan kepada bidang yang membantu menegakkan harga diri dan keyakinan diri. Kemahiran hidup dapat mempelajari bakat yang luas untuk membantu individu menguasai kemahiran yang dapat memanfaatkan kehidupan seharian mereka, termasuk komunikasi dan pengurusan masa.

Sarjana Muda Sastera dalam Life Skills

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Life Skills

University of Amsterdam

Sarjana Muda dalam Analisis Sastera dan Budaya menyoroti perspektif falsafah, politik, dan sosial mengenai budaya. Program ini sangat sesuai untuk pelajar yang mempunyai ... [+]

Sarjana Muda dalam Analisis Sastera dan Budaya menyoroti perspektif falsafah, politik, dan sosial mengenai budaya. Program ini sangat sesuai untuk pelajar yang mempunyai minat aktif dan luas dalam budaya kontemporari, kesusasteraan dan seni.

Sastera, seni dan budaya popular dalam konteks

Analisis Sastera dan Kebudayaan memberi anda pengetahuan dan kemahiran intelektual untuk menafsirkan dan merenungkan kesusasteraan, seni dan budaya yang popular. Pusat kepada program ini adalah penglibatan tangan dengan objek konkrit - novel, filem, puisi, opera, siri televisyen, pepasangan seni, laman web, persembahan, dan sebagainya. Analisis terperinci objek-objek ini digabungkan dengan pendekatan falsafah, politik dan sosial yang luas untuk budaya dan seni. Dengan cara ini, program ini membolehkan anda menafsirkan dan menilai teks, imej dan benda tertentu berhubung dengan penerokaan falsafah dan perkembangan budaya yang lebih besar.... [-]

Belanda Amsterdam
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu