Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Kemampanan 2020

Mereka yang ingin mendapatkan ijazah sarjana muda mungkin berminat dalam program Bacelor Sastera (BA), yang biasanya mengambil masa lebih kurang empat tahun untuk disiapkan. BA A adalah kajian tentang seni, yang merangkumi topik-topik seperti muzik, tarian, Bahasa Inggeris, komunikasi dan banyak lagi. Dengan BA, pelajar bersedia untuk mencari satu profesion yang berkaitan dengan salah satu daripad… Baca lebih lanjut

Mereka yang ingin mendapatkan ijazah sarjana muda mungkin berminat dalam program Bacelor Sastera (BA), yang biasanya mengambil masa lebih kurang empat tahun untuk disiapkan. BA A adalah kajian tentang seni, yang merangkumi topik-topik seperti muzik, tarian, Bahasa Inggeris, komunikasi dan banyak lagi. Dengan BA, pelajar bersedia untuk mencari satu profesion yang berkaitan dengan salah satu daripada bidang ini.

Apakah yang dimaksudkan dengan BA dalam Kelestarian? Program ini mengajar pelajar bagaimana untuk menyediakan planet untuk generasi semasa dan akan datang dengan menjadikannya mampan. Pelajar-pelajar belajar mengenai cabaran yang dikemukakan oleh masyarakat dan alam sekitar dan bagaimana untuk mengatasinya. Mereka yang memilih untuk melanjutkan BA dalam Kelestarian juga boleh belajar topik-topik seperti kesaksamaan, perubahan iklim dan keadilan. Pelajar boleh mempunyai peluang untuk memilih bidang pengajian mereka dalam utama.

Memperolehi ijazah Sarjana Muda dalam bidang kelestarian boleh menjadi sangat berfaedah.Bukan sahaja mereka akan bersedia untuk mencari kerjaya dalam dunia perniagaan, tetapi mereka juga mungkin mempunyai kemahiran dan pengetahuan yang memberi kesan kepada kehidupan generasi akan datang.

Kos pergi ke sekolah untuk BA dalam Kelestarian berbeza-beza. Kos ini biasanya bergantung kepada institusi dan negara di mana anda belajar. Hubungi pejabat kemasukan di sekolah pilihan anda untuk maklumat lanjut.

Dengan ijazah dalam kemampanan, terdapat pelbagai kerjaya yang berbeza untuk dipilih. Pelajar boleh mendapatkan pekerjaan dalam industri seperti pendidikan, sains politik, teknologi atau pengurusan. Sebagai seorang profesional, anda akan diberi peluang untuk memberi manfaat kepada masyarakat dengan melaksanakan tugas seperti memulihara sumber, mendidik pemegang kepentingan, menggalakkan perlindungan alam sekitar dan mencipta teknologi baru.

Jika anda sedang mencari untuk pengalaman pembelajaran yang fleksibel dan unik, anda harus mempertimbangkan untuk mengambil kursus dalam talian dalam kemampanan.Dengan berbuat demikian, anda boleh bergerak pada kelajuan anda sendiri dan belajar dari hampir di mana sahaja di dunia. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Franklin University Switzerland
Sorengo, Switzerland

Majoriti Keadilan Sosial dan Kemampanan (SJS) membina komitmen Franklin untuk memupuk dunia yang lebih adil dan mampan. Satu utama yang dirancang sendiri, ia bertujuan untuk m ... +

Majoriti Keadilan Sosial dan Kemampanan (SJS) membina komitmen Franklin untuk memupuk dunia yang lebih adil dan mampan. Satu utama yang dirancang sendiri, ia bertujuan untuk membolehkan pelajar meneroka topik, teori, kemahiran dan aplikasi utama di persimpangan keadilan sosial dan kemampanan. -
BA
Sepenuh masa
4 tahun
English
Kampus