Filter
Sarjana Muda Sastera
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Kemampanan 2019/2020

Mereka yang ingin mendapatkan ijazah sarjana muda mungkin berminat dalam program Bacelor Sastera (BA), yang biasanya mengambil masa lebih kurang empat tahun untuk disiapkan. BA A adalah kajian tentang seni, yang merangkumi topik-topik seperti muzik, tarian, Bahasa Inggeris, komunikasi dan banyak lagi. Dengan BA, pelajar bersedia untuk mencari satu profesion yang berkaitan dengan salah satu daripada bidang ini.

Apakah yang dimaksudkan dengan BA dalam Kelestarian? Program ini mengajar pelajar bagaimana untuk menyediakan planet untuk generasi semasa dan akan datang dengan menjadikannya mampan. Pelajar-pelajar belajar mengenai cabaran yang dikemukakan oleh masyarakat dan alam sekitar dan bagaimana untuk mengatasinya. Mereka yang memilih untuk melanjutkan BA dalam Kelestarian juga boleh belajar topik-topik seperti kesaksamaan, perubahan iklim dan keadilan. Pelajar boleh mempunyai peluang untuk memilih bidang pengajian mereka dalam utama.

Memperolehi ijazah Sarjana Muda dalam bidang kelestarian boleh menjadi sangat berfaedah.Bukan sahaja mereka akan bersedia untuk mencari kerjaya dalam dunia perniagaan, tetapi mereka juga mungkin mempunyai kemahiran dan pengetahuan yang memberi kesan kepada kehidupan generasi akan datang.

Kos pergi ke sekolah untuk BA dalam Kelestarian berbeza-beza. Kos ini biasanya bergantung kepada institusi dan negara di mana anda belajar. Hubungi pejabat kemasukan di sekolah pilihan anda untuk maklumat lanjut.

Dengan ijazah dalam kemampanan, terdapat pelbagai kerjaya yang berbeza untuk dipilih. Pelajar boleh mendapatkan pekerjaan dalam industri seperti pendidikan, sains politik, teknologi atau pengurusan. Sebagai seorang profesional, anda akan diberi peluang untuk memberi manfaat kepada masyarakat dengan melaksanakan tugas seperti memulihara sumber, mendidik pemegang kepentingan, menggalakkan perlindungan alam sekitar dan mencipta teknologi baru.

Jika anda sedang mencari untuk pengalaman pembelajaran yang fleksibel dan unik, anda harus mempertimbangkan untuk mengambil kursus dalam talian dalam kemampanan.Dengan berbuat demikian, anda boleh bergerak pada kelajuan anda sendiri dan belajar dari hampir di mana sahaja di dunia. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Pengajian Kemampanan

Higher School of Economics

Reka bentuk alam sekitar membentuk realiti di sekitar orang hari ini. Inilah penampilan luar ruang dan objek yang mengelilingi kita. Pereka alam sekitar membuat perabot d ... [+]

"Pada peringkat penyelenggaraan ruang, pereka menjadi lebih penting daripada arsitek, kerana dia melihat orang di alam sekitar, menghidupkan semula persekitaran ini" - Alexander Dzhikia, kurator dari profil BA Rancangan Alam SekitarMengenai

Reka bentuk alam sekitar membentuk realiti di sekitar orang hari ini. Inilah penampilan luar ruang dan objek yang mengelilingi kita. Pereka alam sekitar membuat perabot dan dalaman, persekitaran bandar dan landskap. Sfera ini tidak menggabungkan sikap konsep dan utiliti yang lain. Di Sekolah HSE ART dan Rekabentuk HSE , pereka alam sekitar diajar kedua-dua mereka: pelajar pada masa yang sama mewujudkan persekitaran yang selesa dan menyatakan pemikiran yang kompleks melalui komunikasi grafik. Untuk mempelajari reka bentuk alam sekitar bermakna mendapatkan peluang untuk menjadi seorang profesional yang peranannya dalam membentuk habitat tidak kurang penting daripada jurutera atau arkitek.... [-]

Rusia Moscow
Sept. 2019
English,Russian
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Franklin University Switzerland

... [+]

Merancang dan mempromosikan metodologi yang mampan [-]
Switzerland Sorengo Lugano
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu