Filter
Sarjana Muda Sastera
Poland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda Sastera dalam Hubungan Antarabangsa di Poland

Selepas tiga hingga lima tahun pengajian khusus di universiti, ijazah sarjana muda dikurniakan. Ini jenis ijazah adalah keperluan asas untuk pelbagai jawatan dalam sektor korporat atau awam. graduan A mungkin mendapati banyak laluan kerjaya yang berbeza dan pilihan disediakan sekali ijazah yang diperolehi.

Apakah yang dimaksudkan dengan BA dalam Perhubungan Antarabangsa di Poland? Program hubungan antarabangsa kajian menyempitkan mengenai isu-isu global yang memberi kesan kepada rakyat tempatan sesebuah negara. Pelajar di Poland boleh mengharapkan untuk menyelesaikan ijazah mereka dalam bidang ini dalam tempoh tiga tahun. pelajar hubungan antarabangsa boleh belajar tentang sejarah hubungan antarabangsa, isu-isu dunia, budaya, kemiskinan, antropologi, geografi dan ekonomi. Oleh kerana hubungan antarabangsa boleh menjadi seperti satu bidang yang luas, ramai pelajar lagi pakar dalam pengajian mereka. Beberapa contoh trek khusus termasuk perkhidmatan luar, ekonomi dunia, politik serantau atau fokus masalah sekitar benua tertentu.

Mengkaji hubungan antarabangsa adalah satu cara untuk membantu seseorang belajar tentang tempat masing-masing di dunia. Rasa seperti seorang warganegara global boleh membantu menyediakan ulama untuk dunia yang semakin antarabangsa teknologi membawa rakyat lebih dekat bersama-sama.

Kos untuk memperoleh ijazah dalam hubungan antarabangsa berbeza di Poland dan bergantung kepada status kewarganegaraan anda. rakyat Poland mendapatkan pendidikan negara bebas, manakala pelajar asing mungkin perlu membayar tuisyen bergantung kepada status program ini.

Setelah ijazah ini dianugerahkan, siswazah yang biasanya mempunyai akses kepada beberapa jenis jawatan dalam tempat kerja global. Bergantung kepada pengkhususan pengajian, anda mungkin bersedia untuk bekerja sama ada dalam industri swasta atau perkhidmatan awam. Bagi pelajar yang ingin bekerja dalam kerajaan, pekerjaan yang boleh ditarik dalam perkhidmatan luar atau kerja kedutaan. pilihan lain yang boleh dilakukan untuk bekerja di luar negara sebagai guru atau jurubahasa.Sesetengah graduan membuat keputusan untuk meneruskan pengajian mereka dan meneruskan pendidikan siswazah dengan program yang lebih fokus pengajiannya dalam hubungan antarabangsa.

hubungan antarabangsa boleh menjadi arena menarik. Ketahui lebih lanjut mengenai syarat-syarat permohonan dan kelas dalam talian. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

 

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Hubungan Antarabangsa, Poland

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of Lodz

International and Political Studies combine knowledge in international relations, political science, economics and cultural studies. The program allows you to gain an int ... [+]

The degree to obtain: Bachelor Duration: 6 semesters The language of instruction: English ECTS points: 183 ECTS Programme description

International and Political Studies combine knowledge in international relations, political science, economics and cultural studies. The program allows you to gain an interdisciplinary education in social sciences and the humanities. Through an interdisciplinary integration of the content of social science and humanities, whose common denominator remains policy, students will have a solid base for developing sectoral interests – in the blocks of chosen specializations. In addition, the studies are oriented towards broadening the perception of the complexity of the contemporary world and the multidimensionality of socio-cultural phenomena and processes, and also serve to clarify the principles and mechanisms of functioning of national and international organizations and institutions dealing with broadly understood policy issues.... [-]

Poland Łódź
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu