Filter
Sarjana Muda Sastera
Colombia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Muda Sastera di Colombia 2020

Sarjana Muda Sastera (BA) adalah ijazah diberi kepada pelajar yang tamat program sarjana muda yang biasanya berlangsung selama empat tahun. Ini jenis ijazah boleh memberi tumpuan kepada bidang sains, seni liberal, atau campuran kedua-dua. 

Colombia, secara rasmi Republik Colombia, adalah sebuah republik berperlembagaan kesatuan yang terdiri daripada tiga puluh dua jabatan.

Sarjana Muda Sastera di Colombia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
BA
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

Hasil

Anderson University South Carolina

Tahap Pengajian Kristian menyediakan persediaan yang kukuh untuk pelajar dewasa yang mencari kerjaya dalam gereja atau kementerian parachurch. ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Pengajian Kristian

Sarjana Muda Pengajian Kristian (BCS) ijazah di Universiti Anderson direka untuk orang yang sedang berkhidmat di kementerian, mereka yang ingin melanjutkan kerjaya dalam khidmat sepenuh masa, atau mereka yang hanya mahu mendalami Alkitab, teologi dan kementerian Kristian.

Mengapa Kristian Pengajian?

Dengan BCS, anda akan menikmati mengambil kursus bermakna dalam kajian Alkitab dan teologi bersama-sama dengan kursus kementerian praktikal. Banyak gereja dan kementerian pemimpin telah menyatakan keinginan untuk mendapatkan ijazah yang menawarkan baki kementerian praktikal dan latihan teologi. AU sarjana muda Pengajian Kristian unik direka untuk menyediakan pelajar dengan latihan kementerian praktikal yang tidak terdapat dalam kebanyakan program teologi dan kementerian. ... [-]

Colombia Ibagué
Sept. 2020
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu