Program BA

Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA singkatan) ijazah sarjana muda adalah pencapaian peringkat yang diberikan oleh universiti-universiti di seluruh dunia. Mengambil Ijazah Sarjana Muda Sastera boleh menawarkan beberapa faedah yang pelbagai yang terdiri daripada prospek kerjaya yang dipertingkatkan untuk diperbaiki penyelesaian masalah dan kemahiran membuat keputusan. Di samping itu, Ijazah Sarjana Muda Sastera boleh membawa kepada pengajian siswazah dalam program Master. Pengkhususan dalam bidang dalam Seni, Sastera, Sains Sosial, dan kadang-kadang Perniagaan dan Undang-undang, termasuk dalam bidang akademik Ijazah Sarjana Muda Sastera. Calon BA sering diperlukan untuk melengkapkan penyelidikan dan membentangkan kertas tesis sebelum selesai ijazah mereka. Kepelbagaian Sarjana Muda Sastera berbeza program dapat banyak - don 't biarkan ia menghalang anda! Mulakan carian anda dengan melihat darjah BA yang paling popular yang disenaraikan di bawah.

BAs baru ditambah

Stanton University

Sarjana Muda Sastera dalam Pentadbiran Perniagaan

Januari 18, 2019
Program Bachelor of Arts (BA) dalam Program Pentadbiran Perniagaan (BA) direka untuk memenuhi keperluan pendidikan orang dewasa yang bekerja dalam ekonomi global yang terus berkembang.

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences

Sarjana Muda Bahasa Inggeris

Januari 18, 2019
Program Gelar Ganda adalah inovasi Universiti Hong Kong Baptist. Selepas lima tahun pengajian sepenuh masa, pelajar lulus dengan Ijazah Sarjana Muda (BA) dengan kepujian dalam Bahasa dan Kesusasteraan Bahasa Inggeris, dan Ijazah Sarjana Muda dengan Kepujian dalam Pendidikan (BEd).

TASTE Perniagaan Akademi Perniagaan BA (Kepujian) dalam Pengurusan Perniagaan Kuliner

TASTE Perniagaan Akademi Perniagaan BA (Kepujian) dalam Pengurusan Perniagaan Kuliner

Januari 15, 2019
Pengurusan Perniagaan Sarjana Muda Sastera (Kepujian) ditawarkan oleh Akademi Perniagaan Kuliner TASTE dalam perkongsian dengan Manchester Metropolitan University. Menjadi berjaya dalam dunia gastronomi menuntut kemahiran masakan dan kesadaran kuliner yang tinggi tentang wawasan perniagaan dari individu. Kelayakan menyediakan peluang untuk mengembangkan… [+] semangat anda untuk makanan dan seni kuliner, pada masa yang sama menjadikan pelajar sedar tentang tuntutan untuk perniagaan dan cita-cita keusahawanan yang berjaya. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi