BA dalam Leisure Antarabangsa

Breda University of Applied Sciences

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

BA dalam Leisure Antarabangsa

Breda University of Applied Sciences

Program sarjana muda profesional yang mengajar bahasa Inggeris ini menyediakan anda kerjaya dalam industri riadah antarabangsa. Dalam masa 3 atau 4 tahun, anda akan menjadi profesional dalam industri kreatif dan dinamik ini. Dalam program ijazah ini, anda belajar bagaimana untuk mencipta pengalaman yang berkesan dan bermakna yang menyumbang kepada dunia yang lebih indah.

Program pengajian

The Leisure

The Leisure

Tahun 1

The Leisure

Tahun 2

Masa lapang adalah istilah yang sangat luas. Pada tahun kedua anda mempunyai peluang untuk memberi tumpuan kepada:

 • Pengurusan acara
 • Tarikan
 • Inovasi Sosial
 • Leisure

Tahun 3

Kebanyakan tahun ketiga diduduki oleh penempatan kerja. Anda boleh melakukan penempatan kerja anda sama ada untuk syarikat yang lebih disukai di luar negeri. Pada tahun ini anda juga akan berpeluang mengikuti program pertukaran setengah tahun di salah satu universiti rakan kongsi kami, diikuti atau didahului oleh penempatan kerja yang lebih pendek.

Tahun 4

Pada separuh pertama tahun keempat, pelajar bekerja pada satu projek berskala besar atau pelbagai projek kecil yang ditugaskan oleh industri riadah dalam skop jalur kecil mereka. Anda boleh, sebagai contoh, menganjurkan festival, menulis rancangan dasar atau menyiasat aktiviti pemasaran sebuah kelab sukan. Separuh kedua tahun keempat dikhaskan untuk tugasan tamat pengajian individu anda. Atas permintaan organisasi dari industri, anda akan menjalankan penyelidikan di kawasan pakar anda, memberi nasihat dan membuat pelan pelaksanaan untuk ini.

Beban Pelajaran

Purata beban belajar untuk program ini berjumlah kira-kira 40 jam seminggu, selama 40 minggu. Berapa jam dalam seminggu anda benar-benar menghabiskan masa belajar bergantung kepada orang dan berbeza setiap minggu. Anda mungkin mempunyai beberapa tarikh akhir dan ujian pada saat-saat tertentu, jadi kemahiran perancangan anda mestilah sempurna.

Keperluan kemasukan

Adakah anda mahu memulakan dengan Leisure

Setaraf dengan diploma Belanda pendidikan tinggi menengah (havo) atau peringkat pra-universiti (vwo) pada umumnya diperlukan untuk mendaftar pada program pengajian di Breda University of Applied Sciences .

Uji Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing

Anda juga perlu menunjukkan hasil yang mencukupi dari satu ujian ini:

 • CAE (Sijil Lanjutan Cambridge) atau CPE (Certificate of Proficiency in English)
 • Ujian IELTS (skor band keseluruhan minimum 6.0, dan minimum subscore 6.0 untuk bercakap)
 • Ujian TOEFL (skor minima 80 berasaskan internet, dan minimum subscore 20 untuk bercakap)
Pengecualian daripada mengambil ujian bahasa Inggeris

Anda tidak perlu mengemukakan hasil ujian bahasa Inggeris untuk dibenarkan menghadiri program bahasa Inggeris jika:

 • anda adalah havo Belanda atau lepasan vwo
 • bahasa pengajaran sekolah menengah atau universiti yang anda hadiri atau menghadiri adalah Bahasa Inggeris di negara berbahasa Inggeris yang asli (iaitu salah satu daripada negara berikut: Australia, Kanada (Quebec dikecualikan), Ireland, New Zealand, United Kingdom atau Amerika Syarikat)
 • anda telah memperolehi diploma yang dimasukkan dalam senarai diploma yang disusun oleh Nuffic dan salah satu mata pelajaran peperiksaan anda adalah bahasa Inggeris.
Trek 3-tahun

Jika diploma sekolah menengah anda adalah setanding dengan vwo-diploma Belanda, anda mungkin layak masuk ke dalam trek selama tiga tahun.

Selepas bujang anda

Sebagai pengurus masa lapang, anda boleh mengambil kerjaya dalam contoh-teater, label muzik, pusat sukan atau pemasaran bandar. Anda mungkin bertanggungjawab terhadap pengurusan operasi sesebuah syarikat, pembangunan produk riadah baru, atau organisasi pameran, persidangan atau acara.

This school offers programs in:
 • English


Tarikh Akhir Kemaskini December 23, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2, 2019
Duration
Tempoh
3 - 4 
Sepenuh masa
Price
Harga
2,083 EUR
yuran berkanun pelajar EU. Pelajar tahun pertama membayar € 1,041. 9,777 EUR untuk pelajar bukan EU.
Locations
Belanda - Breda, North Brabant
Tarikh mula : Sept. 2, 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2, 2019
Belanda - Breda, North Brabant
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat