BA Pengurusan Hospitaliti

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

sekuriti


perantaraan/>

penganalisis Universiti Pengurusan Hospitaliti (3 tahun)


akhir/>

BA Pengurusan Hospitaliti (4 tahun)

Resol. ME 1312-1314 Modif. Nota DNGU Nº2737 / 16


Modaliti. kerjaya Gred/>

EAN kemasukan adalah tanpa had walaupun pemohon perlu memenuhi syarat kemasukan yang berikut:

 • Wawancara dengan perunding pendidikan.
 • incumbencies bantuan profesional bercakap dengan Pengarah Race.
 • Membantu persembahan institusi oleh Canselor.
 • Penyertaan kursus pintu masuk: Pengenalan kepada Sains Pengurusan
 • Selain keperluan dokumentasi yang ditetapkan dalam peraturan


pertimbangan/>

Mobiliti meningkat untuk pelancongan dan pendaraban aktiviti perniagaan di dalam dan di luar sempadan negara mencirikan tempoh globalisasi ekonomi dan menjana keperluan baru dalam organisasi hospitaliti dan aktiviti yang berkaitan. Keadaan ini memerlukan latihan profesional mampu fleksibiliti dan inovasi untuk menyesuaikan diri dengan keadaan yang timbul setiap hari lebih dinamik dan berdaya saing.

EAN menawarkan kurikulum untuk juruteknik dan graduan Pentadbiran Perniagaan sah taraf oleh Majlis Penasihat syarikat komited untuk projek institusi. Guru mempunyai latihan dan pengalaman yang luas dan dilatih dalam mengendalikan strategi pengajaran untuk menggalakkan pemerolehan kemahiran. latihan praktikal pelajar ini mula berkuatkuasa dengan menganalisis kes-kes sebenar syarikat-syarikat bersekutu dengan EAN, mendedahkan masalah mereka untuk rawatan dalam rangka mata pelajaran.

ateneos pra profesional dalam syarikat dan perbincangan dengan pakar-pakar dari Sains Pengurusan amalan yang dijalankan.


Skop Title/>


SKOP TAJUK: UNIVERSITY Pengurusan ANALYST Hospitality/>

 • Saya beroperasi sebagai pemudah cara dalam pengurusan syarikat hotel, yang bertujuan untuk syarikat-syarikat yang sedia ada di kawasan itu ke arah mengembangkan membangunkan mereka dalam mencari peluang perniagaan baru.
 • Syarikat mengurus, merancang dan melaksanakan projek-projek dalam industri hospitaliti.
 • pertumbuhan perniagaan Orient sedia ada ke arah membangunkan kawasan mereka dalam mencari peluang perniagaan baru.


SKOP TAJUK: UNIVERSITY Pengurusan ANALYST Hospitality/>

 • Mengatur dan menguruskan hotel dan perkhidmatan hospitaliti, sebagai sebahagian daripada yang sama dan / atau sebagai perunding bebas.
 • Membangunkan usaha baru dalam industri hotel dan hospitaliti perkhidmatan.
 • Bertindak sebagai perunding dalam perniagaan yang sedia ada, membangunkan pada peningkatan kualiti yang berterusan dan mencari peluang perniagaan baru.


kajian Pelan/>

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Latar Belakang Pusat Pengajian

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, ... Baca lebih lanjut

EAN es una institución universitaria que se propone constituir una comunidad educativa comprometida en el análisis y la discusión científica sobre el campo de conocimientos de aplicación empresarial, con especial atención a la relevancia cultural y social de los procesos formativos y al impacto de los servicios que se transfieren a la comunidad. Es su MISIÓN formar profesionales emprendedores, competentes para liderar proyectos en contextos cambiantes y globales, mediante un enfoque de gestión basado en la responsabilidad social y la producción de conocimiento que contribuya al desarrollo social y económico. Baca Ringkas
Buenos Aires , Buenos Aires + 1 Lagi Kurang