BA Hotel dan Pengurusan Restoran

IUBH Killarney Campus

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

BA Hotel dan Pengurusan Restoran

IUBH Killarney Campus

Menggabungkan teori dan amalan

Program Pengurusan Hotel dan Restoran kami di Killarney, Ireland menggabungkan kerja kursus berorientasikan praktikal dengan pengalaman praktikal mengenai pekerjaan. Di samping pengetahuan teoritis penting dalam bidang Dapur

Fakta

Setiap tahun pelajaran anda akan mempunyai dua istilah teori di kampus (Oktober hingga April) dan satu istilah praktikal di perniagaan perhotelan tempatan pada musim panas antara bulan Mei dan September.

  • Ijazah Sarjana Muda Sastera (BA)
  • DURATION: 9 syarat (3 tahun)
  • KREDIT: 180 ECTS
  • Bahasa Inggeris
  • JENIS KAJIAN: sepenuh masa
  • INTERSHIP: 3
  • KAMPUS: Killarney
  • PENGGUNA: Autumn *

Leverage the Study

Model pembelajaran ganda telah terbukti sangat berjaya - sebagai gabungan sempurna kajian teoritis dan pengalaman praktikal. Di Jerman, program dwi telah menyampaikan 97% kebolehpasaran untuk graduan dan telah menunjukkan kadar pertumbuhan 500% dalam tempoh 8 tahun yang lalu. Kebanyakan kejayaan ini bergantung kepada standard yang tinggi yang kami tetapkan untuk fakulti kami, pendekatan pembelajaran dan kurikulum aktif kami dengan kaitan praktikal, serta maklum balas korporat yang konsisten dari rangkaian korporat kami. Di Killarney, Ireland kami menawarkan anda dua kemungkinan untuk belajar dalam model dua kami:

Proses pemadanan dengan sokongan IUBH - Kajian

Apabila mencari syarikat yang tepat untuk pekerjaan praktikal anda, anda tidak sendiri. Kami secara aktif menyokong anda dalam mencari syarikat di rantau Killarney. Kami boleh menggunakan rangkaian yang maju dan bekerjasama dengan pelbagai rakan latihan, yang mempunyai tempat percuma untuk pelajar kami. Syarikat anda biasanya akan membayar yuran tuisyen untuk anda.

Mencari sebuah syarikat sendiri - Di Kampus

Sekiranya anda lebih suka, anda juga boleh mencari pasangan anda untuk pekerjaan praktikal dengan anda sendiri - di seluruh dunia. Dalam kes ini, anda menghabiskan musim sejuk di Killarney untuk menyelesaikan modul kajian teori anda dan bebas untuk memilih di mana untuk melakukan bahagian kajian praktikal anda semasa musim panas. Sila bercakap dengan syarikat anda tentang kemungkinan andaian yuran pengajian.

Keupayaan bekerja: Isu utama bagi pelajar antarabangsa

Keputusan penyelidikan sangat mengagumkan: Pelajar antarabangsa semakin berminat mendapatkan kemahiran dengan relevan praktikal sehingga mereka dapat mencari pekerjaan terus setelah tamat pengajian. Di seluruh dunia, IUBH adalah salah satu universiti terkemuka dari segi perkongsian korporat untuk kajian dua dan merupakan tempat terbaik dari segi memastikan kebolehpasaran.

Memandangkan dinamik industri hotel, terdapat banyak peluang untuk mencabar pekerjaan dan kerjaya yang hebat. Graduan kami mengambil jawatan dalam pelbagai fungsi, seperti pengurus pemasaran serantau, pemaju perniagaan antarabangsa, pengurus strategi pemasaran atau pengurus projek.

Apakah prospek profesional di Hotel

Selepas tamat pengajian, anda mempunyai pelbagai peluang untuk memulakan kerjaya anda. Majikan yang berpotensi termasuk rantaian hotel antarabangsa, percutian dan kelab resort, persidangan dan penganjur pameran perdagangan, perundingan perniagaan atau penyedia perkhidmatan khusus dalam industri perhotelan. Sebagai pengurus di sebuah syarikat hotel, misalnya, anda akan bekerja di sumber manusia, pejabat depan atau, selepas beberapa tahun pengalaman profesional, dalam pengurusan strategik. Anda mengira harga, memastikan kualiti perkhidmatan yang cemerlang dan membuat rancangan konseptual untuk pembangunan selanjutnya hotel. Anda juga boleh bekerja di bidang pemasaran, jualan dan perhubungan awam atau pakar dalam makanan

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini April 11, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2018
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
8,875 EUR
Locations
Ireland - Killarney, County Kerry
Tarikh mula : Okt. 2018
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2018
Ireland - Killarney, County Kerry
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Video

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Gintare | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Ganesh | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Szabina | IUBH Campus Studies

Killarney: Fabulous scenery meets world class hospitality | Serge | IUBH Campus Studies