Read the Official Description

BA (Kepujian) Perniagaan (Fintech) dengan Undang-undang dengan Tahun Asas

Perniagaan BA (FinTech) dengan Undang-undang ini bertujuan untuk pelajar yang mempunyai minat dalam membangunkan pengetahuan dan pemahaman mengenai aspek utama pengurusan perniagaan, FinTech dan undang-undang. Khususnya, peranan teknologi baru dan bagaimana mereka mempengaruhi dunia perdagangan dan undang-undang. Pelajar yang ingin meneruskan kerjaya dalam perniagaan dengan kepentingan tertentu dalam bekerja dalam urus niaga komersil atau kawasan pembangunan perniagaan.

Program ijazah ini direka supaya Tahun Asas menyediakan tahun asas, menggabungkan pembelajaran akademik dan kerja / profesional yang berkaitan, untuk pemohon yang memerlukan untuk meningkatkan pengetahuan dan pemahaman mereka tentang perniagaan dan kemahirannya yang berkaitan. Tahun ini memberikan para pelajar pengetahuan dan pemahaman tentang aspek utama pengurusan perniagaan bersama dengan kemahiran yang diperlukan untuk menyertai program perniagaan sarjana di peringkat 4, 5 dan 6.

Tahun pertama merangkumi elemen dasar perniagaan. Tahun 2 dan 3 meliputi bidang FinTech dan Undang-undang dengan lebih mendalam dan khususnya, membangunkan kemahiran pekerjaan anda. Program ini menyediakan asas intelektual yang diperlukan untuk kerjaya dalam persekitaran kerja yang pesat berubah, pendekatan yang ketat terhadap kesedaran diri dan perkembangan peribadi serta pendedahan yang ketara terhadap dunia kerja dan permintaan semasa melalui peluang pengalaman kerja.

Melalui pengalaman pembelajaran yang ditawarkan, dan kemahiran dan kecekapan yang diperoleh, pelajar akan memahami tingkah laku pengurusan yang berkesan yang dibangunkan dalam organisasi kompleks hari ini dan persekitaran perniagaan yang bergelora. Penekanan dalam reka bentuk kursus ini adalah untuk menyediakan tahap perniagaan yang kuat ini dengan memberi tumpuan kepada kebolehpasaran. Sebaliknya, ijazah ini bertujuan untuk menanamkan dalam banyak pelajar kemahiran dan kecekapan dalam penyelidikan, persembahan, analisis kritikal, penyelesaian masalah, pembinaan pasukan dan keusahawanan, yang semuanya bersesuaian untuk peluang pekerjaan yang akan datang.

Selepas tamat pengajian, pelajar akan mempunyai pelbagai pilihan kerjaya yang terbuka kepada mereka dalam perniagaan dan khususnya bekerja dengan urus niaga komersial dan kawasan pembangunan perniagaan. Pelajar juga boleh mempertimbangkan melanjutkan pengajian mereka dengan salah satu daripada pilihan pasca siswazah berikut: Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), MSc dalam Pengurusan Perniagaan Strategik atau kelayakan pascasiswazah Institut Pengurusan Chartered.

Keperluan Kursus

  • 32 mata UCAS dari bersamaan dengan satu A Level atau 40 mata UCAS dari bersamaan dengan dua Tahap A. 5 GCSE di AC (9-4) termasuk Bahasa Inggeris, dan Gred D / 4 atau ke atas dalam Matematik atau kelayakan yang setaraf.
  • Pelajar Antarabangsa: Tahap bahasa Inggeris bersamaan dengan IELTS 6.0 atau ke atas dengan minima 5.5 dalam setiap komponen.
Program taught in:
English

See 14 more programs offered by The University of Law Business School »

Last updated January 3, 2019
This course is Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
13,500 GBP
September 2019: Pada Kampus: £ 9,250 (UK / EU) £ 13,500 (INT)
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date