Gambaran Keseluruhan Kursus

Ijazah Pengurusan Beli dan Pengurusan Jenama BA (Hons) di Cardiff Met direka untuk pelajar-pelajar yang ingin membangunkan kerjaya dalam fungsi pembelian, ramalan trend, merchandising dan pengurusan jenama industri fesyen yang dinamik. Ijazah itu menggabungkan ciri khas Cardiff School of Management, dengan unsur kreatif program fesyen.

Ijazah ini telah dibangunkan bersempena dengan Institut Pemasaran Berkanun (CIM) untuk memastikan bahawa kandungan pengajaran adalah sejajar dengan jangkaan industri. Kursus ini telah dianugerahkan status CIM 'Graduate Gateway' - akreditasi ini memberikan para pelajar kami peluang untuk mendapat pengecualian dari kedua-dua Sijil CIM dalam Pemasaran Profesional dan Diploma Kelayakan Pemasaran Profesional. Semua kursus perniagaan fesyen kami mempunyai reputasi terkenal untuk orientasi vokasional mereka - bermakna anda akan mendapat pengetahuan akademik dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk berjaya dalam penjenamaan dan / atau membeli kerjaya.

Pembelajaran

Pendekatan yang berpusatkan pelajar terhadap pembelajaran dan pengajaran akan digalakkan melalui penggunaan strategi pengajaran tertentu, kajian kes, projek, tutorial, latihan praktikal, ditambah dengan penggunaan bahan sokongan yang sesuai, ceramah dari ahli perniagaan, video dan perisian komputer. Penglibatan aktif dengan bahan subjek meningkatkan pembelajaran dan banyak strategi pembelajaran yang digunakan untuk mempromosikan ini.

Kebolehpasaran

Pembelian Fesyen dan Pengurusan Jenama adalah pilihan kerjaya yang dinamik dan pantas. Dengan teknologi baru dan media komunikasi sosial semakin meningkat, kemahiran yang diliputi dalam program ini lebih banyak permintaan daripada sebelumnya. Semasa kursus ini, anda akan mengembangkan kemahiran dan kefahaman yang diperlukan untuk perniagaan fesyen. Apabila berjaya menyelesaikan kursus ini, anda akan mempunyai kemahiran untuk memperoleh kedudukan dalam pembelian fesyen dan pengurusan jenama, meletakkan kemahiran anda untuk digunakan dalam jawatan dalam membeli, merchandising, sourcing, pembangunan produk, penyelidikan trend, pengurusan produk, pemasaran, pembangunan jenama dan pengurusan dan banyak lagi.

Kursus ini telah dirancang bersempena dengan CIM untuk memberi peluang kepada anda untuk mendapatkan pengecualian dari kelayakan profesional mereka. Anda juga boleh menyertai bab pelajar CIM kami yang menggalakkan semua pelajar terlibat dalam komuniti pembelajaran pemasaran kami melalui menganjurkan menyusun penceramah utama dan menguruskan acara yang memusatkan pemasaran. Menggabungkan penceramah dinamik dan acara rangkaian yang bermanfaat akan meningkatkan pengalaman pembelajaran anda. Akhirnya, anda akan dapat melibatkan diri dalam aktiviti keusahawanan seperti memasuki CIM Pitch.

Syarat kemasukan

Lima kelulusan GCSE termasuk Bahasa Inggeris dan Matematik * pada gred C atau ke atas (gred 4 atau ke atas untuk pemohon yang memegang GCSEs baru diperbaharui di England), ditambah 96-112 mata dari sekurang-kurangnya dua peringkat A (atau setaraf).

Tawaran tipikal mungkin termasuk:

  • 96-112 mata dari sekurang-kurangnya dua Tahap A untuk memasukkan gred CC; Welsh Baccalaureate - Sijil Cabaran Kemahiran Lanjutan dianggap sebagai subjek ketiga
  • RQF BTEC Diploma Lanjutan Kebangsaan / Diploma Lanjutan Teknikal Cambridge gred keseluruhan MMM - DMM. Bergantung pada subjek dan pengalaman.
  • 96-112 mata dari Sertifikat Meninggalkan Ireland di Highers, termasuk 2 X H2, gred H4 minimum yang dikira terhadap tawaran mata
  • 96-112 mata dari sekurang-kurangnya dua Penyokong Lanjutan Scotland untuk memasukkan gred DD
  • 96-112 mata daripada Akses kepada Diploma Pengajian Tinggi

* Untuk pemohon Welsh yang duduk di GCSE Matematik yang telah diperbaharui, kami akan menerima sama ada Matematik GCSE atau Matematik - Numeracy .

Program diajar dalam:
English

Lihat 76 lagi program yang ditawarkan oleh Cardiff Metropolitan University »

Tarikh Akhir Kemaskini January 10, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Sep 2019
Duration
3 - 4 
Sepenuh masa
Price
12,000 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date