BA (Kepujian) Kejurulatihan Bola Sepak (Diadun)

Umum

Penerangan Program

Ijazah ini dilancarkan pada September 2020. Tertakluk kepada pengesahan.

Gambaran keseluruhan

  • Penghantaran yang Diadun (Online plus Kampus Wembley atau Etihad)

Kelayakan gelar BA (Hons) Kejurulatihan Bola Sepak (Blended) direka untuk mereka yang ingin melanjutkan pengetahuan dan kefahaman mereka dalam bidang latihan bola sepak. Di samping menyediakan peluang untuk membangunkan amalan kejurulatihan, program ini menyediakan peluang untuk melibatkan diri dalam pelbagai bidang pendukung seperti pemanduan pemain dan perekrutan, pertimbangan psikologi dan sosiologi, pemakanan dan penyesuaian, pembangunan bakat, kesedaran teknikal dan taktikal, amalan reflektif dan analisis prestasi. Ia sangat sesuai untuk profesional semasa yang bekerja dalam industri bola sepak yang lebih suka cara penyampaian yang lebih fleksibel dan bukannya program berasaskan kampus semata-mata.

Dengan mempunyai peluang untuk belajar dari keselesaan rumah atau tempat kerja mereka sendiri, para peserta program dapat memperoleh kelayakan lebih lanjut untuk meningkatkan prospek kerjaya mereka dalam format yang menawarkan jam fleksibel dan peluang untuk menentukan keseimbangan kerja mereka sendiri untuk kehidupan sesuai dengan komitmen lain.

Program ini adalah gelar yang UCFB , yang bermaksud majoriti pengajian anda akan berlangsung secara dalam talian melalui Hub Online berdedikasi UCFB . Walau bagaimanapun, akan ada peluang untuk belajar di kampus di UCFB Wembley, London atau Kampus Etihad UCFB , Manchester, selama dua minggu setiap tahun akademik.

Modul

Program ini pada masa ini tertakluk kepada pengesahan. Modul akan diumumkan sebaik sahaja ijazah disahkan.

Modul yang dirancang akan meliputi bidang subjek seperti pengakap pemain dan perekrutan, pertimbangan psikologi dan sosiologi, pemakanan dan penyaman udara, pembangunan bakat, kesedaran teknikal dan taktikal, amalan reflektif dan analisis prestasi.

Syarat kemasukan

Keperluan kemasukan standard untuk program ini adalah seperti berikut:

Pemohon akan diminta untuk mencapai 112 mata UCAS di bawah skim mata UCAS. Pengalaman profesional dan kelayakan industri boleh dinilai untuk pemohon tanpa mata UCAS yang diperlukan.

Di samping itu, ia akan menjadi lebih baik bagi calon-calon yang telah memegang tahap 1 FA dan lebih berusaha untuk mencapai tahap 2 FA atau kelayakan yang setaraf.

Semua pemohon diberikan maklumat yang berkaitan dengan perkhidmatan pelajar, dengan siapa mereka boleh menghubungi, sekiranya mereka memerlukan sokongan tambahan atau nasihat serta maklumat yang berkaitan dengan kewangan dan dana yang sesuai.

Pemohon dari negara bukan berbahasa Inggeris akan diminta mendapatkan kelayakan Bahasa Inggeris yang menguji Bercakap, Mendengar, Membaca dan Menulis dan akan diminta untuk mencapai IELTS 6.0 (5.5) atau setaraf.

Cara memohon

Kod UCAS:

Kod kursus dalam talian: FCB1
Institusi: U10
Kampus: W atau E

Prospek kerjaya

Prospek kerjaya untuk graduan program gelar BA (Hons) Kejurulatihan Bola Sepak (Blended) di UCFB termasuk latihan bola sepak dalam kelab bola sepak. Pelajar mungkin ingin memohon juga perniagaan yang lebih tradisional, pengurusan sukan atau peranan kepimpinan berdasarkan sifat-sifat siswazah yang telah mereka usahakan sepanjang program ini.

Semasa program UCFB dapat mengetahui keperluan dan harapan masing-masing pelajar. Ini membolehkan sokongan individu di sekitar setiap perkembangan kerjaya pelajar. Pada akhirnya ini akan membantu mereka dalam mencari tempat mereka dalam industri bola sepak dan sukan. Bagi mereka yang ingin melanjutkan pengajian mereka pada akhir ijazah mereka, peluang untuk belajar di Tahap Guru akan digalakkan.

Bayaran

  • Pelajar UK / EU: £ 9,250 setahun
  • Pelajar antarabangsa: £ 14,250 setahun

Kos-kos tambahan
Pembelajaran yang dicampur: Terdapat kos yang terlibat dalam menghadiri kampus UCFB untuk kelas-kelas pekat sebagai sebahagian daripada pembelajaran yang dicampur. Kos ini akan termasuk perjalanan, penginapan dan rezeki.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities ... Baca lebih lanjut

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Baca Ringkas
Manchester , Wembley , London , Burnley + 3 Lagi Kurang