Read the Official Description

Fakulti Elektronik dan Teknologi Maklumat

Fakulti Elektronik dan Teknologi Maklumat menawarkan program-program berikut dijalankan dalam Bahasa Inggeris:

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Kejuruteraan

program ijazah 4 tahun dalam bidang:

  • Sains Komputer
  • Telekomunikasi

Kedua-dua bidang pengajian merangkumi teknologi maklumat, kawalan dan robotik, elektronik dan telekomunikasi. Program-program yang meliputi kelainan besar mata pelajaran daripada bidang teknologi pelbagai. Dua tahun pertama adalah biasa untuk pelajar kedua-dua bidang dan merupakan bidang Teknologi Maklumat dan Komunikasi.

Setiap bidang pengajian mempunyai pengkhususan tersendiri: Sistem Komputer dan Rangkaian (CSN) dikaitkan dengan Sains Komputer manakala bidang Telekomunikasi mempunyai pengkhususan di bawah nama yang sama (Telekomunikasi - TCM).

Telekomunikasi (TCM)

Graduan daripada pengkhususan Telekomunikasi telah disediakan untuk kerja-kerja yang berkaitan dengan reka bentuk litar telekomunikasi digital, pemprosesan digital isyarat telekomunikasi (pengekodan dan mampatan bersuara dan imej isyarat, modulasi digital, pengekodan berlebihan), reka bentuk dan operasi telekomunikasi (penghantaran, penggantian dan data-komunikasi) sistem, serta reka bentuk telekomunikasi (telefon, data-komunikasi dan rangkaian bersepadu). Graduan memperoleh keupayaan untuk menyelesaikan masalah sistem yang memerlukan pengetahuan yang menyeluruh dalam bidang telekomunikasi dan sains komputer, digabungkan dengan pengetahuan bukan kejuruteraan yang besar. Mereka bersedia untuk pekerjaan yang ditawarkan oleh pengendali sistem telekomunikasi dan data komunikasi, serta pekerjaan yang berkaitan dengan operasi peralatan telekomunikasi moden dan sistem yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat lain.

Program taught in:
English
Warsaw University of Technology

See 9 more programs offered by Warsaw University of Technology »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Feb. 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
2,000 EUR
setiap semester
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
Application deadline
Start Date
Feb. 2020
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date

Feb. 2020

Location
Application deadline
End Date