Astronomi

International Accelerator

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Astronomi

International Accelerator

Program Sarjana Astronomi

Astronomi sering dipanggil sains tertua - dalam banyak cara, ia juga merupakan salah satu yang terbaru! jurusan kami belajar ilmu kajian fizikal bintang dan sistem bintang dalam alam semesta yang dapat dilihat, apa yang mungkin lebih sesuai dipanggil astrofizik. Oleh kerana ahli-ahli astronomi benar-benar tidak boleh melakukan percubaan pada bintang, kaji dipanggil pemerhati sebaliknya. Mereka membekalkan butiran pemerhatian jawatan, fluks, dan spektrum kepada teori, yang model evolusi dan pembangunan objek yang terdiri daripada komet kepada bintang kepada seluruh galaksi.

Ahli-ahli sains yang mengkaji permukaan planet yang lebih biasanya ditemui dalam program geologi, manakala ahli-ahli sains yang pakar dalam kajian atmosfera atas dan Magnetosfera planet, dan semua yang di antara planet-planet, biasanya ditempatkan dalam kumpulan fizik angkasa.

Ijazah Sarjana Muda Sains (BS) dalam Astronomi

Ijazah Sarjana Muda Sains (BS) direka terutamanya untuk pelajar ijazah pra-profesional untuk mereka yang ingin terus ke program ijazah dalam Fizik, Astronomi, atau bidang yang berkaitan. Penekanan adalah kepada menyediakan pelajar dengan asas yang kukuh, berdaya saing dalam matematik dan sains diperlukan untuk bergerak ke tahap yang seterusnya dan menyumbang secara profesional untuk penyelidikan bebas dan pembangunan dalam bidang ini. Sama ada ijazah berakhir dengan pencapaian BA atau BS atau berfungsi sebagai batu loncatan untuk kajian tambahan, program-program ini menawarkan pendidikan ijazah yang sangat baik, melatih sebahagian daripada penyelesai masalah terbaik dan penganalisis masa depan! Semua jurusan BS ijazah dan majoriti pelajar BA terlibat dalam projek-projek penyelidikan pada tahun-tahun mereka di sini. Banyak mendapat sokongan biasiswa musim panas dari Kolej Seni Liberal dan Sains, melalui geran penyelidikan kepada fakulti menyelia projek-projek mereka, atau melalui kemasukan ke salah satu REU musim panas banyak (Pengalaman Penyelidikan Mahasiswa) yang ditaja oleh Yayasan Sains Kebangsaan. Jurusan juga berjaya bertanding secara tetap untuk latihan musim panas di tapak REU di seluruh negara.

This school offers programs in:
  • English
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Sepenuh masa
Locations
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Amerika Syarikat - Boston, Massachusetts
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat