Baca keterangan rasmi

Kesimpulan utama yang diambil daripada kajian ini adalah seperti berikut: - Terdapat peningkatan trend ke arah keperluan kelayakan profesional dalam sektor kemahiran memasak itu. Pendekatan profesional bermakna bahawa latihan kini diperlukan dalam siri bidang teknikal yang berkaitan.

  • Pada masa kini kemahiran memasak perlu dilihat dari perspektif yang melampaui amalan penyediaan makanan. Ini bermakna bahawa kini terdapat keperluan bagi persekitaran pembelajaran yang sesuai yang boleh berjaya menggabungkan kemahiran memasak dan perniagaan, memasak dan pulangan ke atas pelaburan.
  • Pembangunan kemahiran memasak telah menyebabkan penglibatan satu siri isu-isu saintifik dan teknikal yang hanya beberapa tahun yang lalu tidak ada kena mengena dengan memasak sebagai satu profesion. Kita perlu meluaskan pengalaman latihan untuk profesional masa depan supaya kita boleh melengkapkan mereka dengan alat-alat dan pengetahuan yang mereka perlukan untuk membawa R & D + i ke dalam persamaan gastronomi sebagai faktor daya saing dalam amalan mereka.

Matlamat kami adalah untuk melatih profesional yang khusus dalam teknik masakan dan juga layak dengan baik untuk menguruskan penubuhan hospitaliti, sama ada di negara ini atau di luar negara. Ini bukan sahaja soal menyediakan tukang masak masa depan dengan semua pusingan latihan, matlamat kami adalah untuk memperkaya dan mengembangkan bakat profesional mereka dan membolehkan mereka untuk mereka bentuk dan menguruskan perniagaan gastronomi merentasi pelbagai hospitaliti keseluruhan. Kami melatih pelajar-pelajar kita untuk mencapai tahap yang paling tinggi, menghasilkan profesional yang tahu bagaimana untuk membangunkan pelan perniagaan dan meletakkan proses sedia ada untuk menyediakan yang betul perkhidmatan untuk pelanggan sasaran mereka.

Kesimpulannya, bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan pengetahuan, kemahiran dan kebolehan yang akan membolehkan mereka untuk mencapai kecemerlangan dalam masakan digabungkan dengan pengurusan masakan. - Kemahiran memasak. Memindahkan pengetahuan mengenai produk makanan dan teknik masakan, mengambil pandangan yang mendalam pada sifat, asal-usul dan kebolehkesanan makanan dan minuman dan prinsip-prinsip yang mengawal proses mereka. Melatih pelajar dalam disiplin kualiti dan keselamatan bahan-bahan mentah, penyediaan dan penyimpanan makanan, teknik masakan dan proses dan pemakanan sihat.

Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh University CEU - Cardenal Herrera »

This course is Campus based
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
12,100
Deadline
Ikut lokasi
Ikut tarikh