Sarjana profesional sains teknologi dalam Seni Kulinari
St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences
Maklumat Utama
Lokasi kampus
Kaunas, Lithuania
Bahasa
Bahasa Lithuania
Format kajian
Di kampus
Tempoh
Minta maklumat
laju
Minta maklumat
Yuran tuisyen
Minta maklumat
Tarikh akhir permohonan
Minta maklumat
Tarikh mula paling awal
Sep 2023
biasiswa
Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda
pengenalan
Seni Kulinari adalah program pengajian yang unik di Lithuania. Program ini bertujuan untuk mempersiapkan para profesional seni kuliner untuk menerapkan pengetahuan mengenai teknologi pengeluaran makanan asas dan maju, menangani masalah keselamatan dan kualiti bahan mentah dengan berkesan, mengatur proses pengurusan rantai makanan dan makanan, dan menilai perubahan dalam persekitaran perniagaan. Profesional diharapkan bertanggungjawab secara sosial, secara berterusan mencari pengembangan peribadi dan keberkesanan perkhidmatan perniagaan. kawasan
Graduan dari program Seni Kulinari akan bekerja sebagai pengurus pengeluaran makanan, koki eksekutif, sous-chef, ahli teknologi pengeluaran makanan, pengurus syarikat perkhidmatan makanan dan pentadbir di perkhidmatan makanan (restoran, bistro, bar-bar, hotel) dan syarikat katering makanan lain.